Băsescu: Dăncilă va face remaniere la buna înţelegere cu Iohannis. Lovitura de graţie pentru Dragnea

 
Băsescu: Dăncilă va face remaniere la buna înţelegere cu Iohannis. Lovitura de graţie pentru Dragnea
Băsescu: Dăncilă va face remaniere la buna înţelegere cu Iohannis. Lovitura de graţie pentru Dragnea

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, joi seara, că nu are dubii în legătură cu loialitatea Vioricăi Dăncilă faţă de PSD, însă nu vrea să iasă compromisă din procesul remanierii. El a precizat că premierul ar putea face remanierea la buna înţelegere cu Klaus Iohannis, iar asta va fi "o lovitură de graţie pentru Dragnea"."Aşa şi este un soldat credincios. Nu am dubii de loialitatea doamnei Dăncilă faţă de PSD. În acelaşi timp, ca şi predecesorii săi, Grideanu şi Tudose, nu vrea să iasă compromisă. Nu acum a apărut desprinderea de ideea de a fi soldat credincios al lui Dragnea, ci a apărut la declaraţia publică – nu dau nicio OUG până cănd nu mi-o dă ministrul Justiţiei, ea ştiind foarte bine că ministrul Justiţiei nu îi dă nicio OUG. Cred că în jurul ei s-a format o echipă care e o contrapondere la slugarnicii, Ştefănescu, Nicolicea, Iordache, în ideea unui numiri la CCR, alţii prin altă parte. Dăncilă nu va face jocul trecerii prin Parlament a remanierii. Mi-a plăcut cum a motivat astăzi că nu e de dorit intrarea în conflict cu preşedintele care să împingă la contestaţie la CCR. Însă mai e un motiv. E foarte riscant că atunci când sunt audiaţi miniştri prin comisie se poate să spună 'Dragă Dăncilă, o să treci tu la Mediu, pentru ca altcineva să fie premier.' Ar implica o mişcare mult mai largă, dar odată constituite comisiile de audiere, audiezi repede, iar programul îl are deja făcut Vâlcov şi pune doar data şi spune treci prin Parlament cu el dacă vrei", a afirmat Traian Băsescu, joi seară, la un post TV.

Acesta a adăugat că dacă va face o remaniere, premierul va avea această acţiune la buna înţelegere cu Klaus Iohannis, lucru care va fi "o lovitură de graţie" pentru liderul PSD Liviu Dragnea, în ceea ce priveşte autoritatea acestuia în partid.


"Doamna Dăncilă va face o remaniere la bună înţelgere cu preşedintele, dacă o va face, ceea ce va fi o lovitură de graţie pentru Dragnea faţă de autoritatea pe care o mai poate avea în PSD. Dragnea e omul care a distrus pur şi simplu guvernarea PSD-ului şi a împins ţara într-o direcţie greşită", a mai spus Băsescu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Adevărul spune adevărul despre ministrul justiției
26 Apr 05:55
Acum iese undelemnul,de ce nu actionat dl Tudorel Toader,aflat intre Timmermans si dna Dăncilă.Numai ca cei doi au mandate limitate si puterile expirte.Asa e in politică ,când faci ce nu trebuie ,faci pentru altii.Sa nu imi spuneti ca dn.Dăncilă nu era ascultată dacă spunea „Tudorele ,mamă,mâine la ora 11 ,67 imi aduci ordonatele.Si parca si hastagii sau mai linistit după interviul de la un ziar al cuie e ?.parca nu mai face greseli de acorduri gramaticale ,pe care le facem multi,dacă nu toți, si părul despletit îi șade bine.Intrevâd o criza,poate după alegeri,ca pohta ce a pohtit dna prim ,e mai sus de puterile domniei sale,chir intărite de presedinte,hastagi si Timmermans.Deocamdată ne place nu ne place,cel mai ancorat politician in realitățile țarii este cel care ii vrea postul dna prim.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?