Băsescu a terminat cu politicienii români și trece la președintele Franței

 

Fostul președinte Traian Băsescu susține că președintele francez Emmanuel Macron promite cu disperare reformarea Uniunii Europene, dar el nu este în stare să readucă Franța în poziția în care să fie un lider de urmat în cadrul UE.”Franţa pe care o iubim !
Un tânăr fost bancher, pe numele lui Emmanuel Macron răcneşte în urechea oricui este dispus să-l asculte că rostul lui pe acest pământ este să reformeze Uniunea Europeană.
Este al treilea preşedinte francez, după Sarkozy şi Holland care câştigă alegerile promiţând reformarea Uniunii Europene .
Câtă aroganţă la aceşti politruci cu ştaif occidental, ajunşi preşedinţi ai Franţei, care anunţă că reformează Europa, dar nu pot reforma Franţa. 


O Franţă care de două decenii are acută nevoie de reforme sociale şi economice fundamentale pentru a mai putea fi un drapel pe care noi, ceilalţi europeni, să avem încredere a-l urma.
Mă tem că Emmanuel Macron va fi, consecutive, al treilea preşedinte al Franţei care nu va câştiga al doilea mandat.
Ca să ne convingă că poate reforma Europa, Macron trebuie să ne convingă că poate reforma Franţa şi să ne redea Franţa puternică, Franţa pe care o iubim .”, arată Traian Băsescu, pe pagina personală de Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
05 Dec 08:51
Se pare ca are dreptate, desi asta nu da bine in gusa Realitatii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?