Băsescu a ieşit la atac: "Este lipsă de inteligență"

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că PSD este cel care a ”trântit”, de fapt, Guvernul Dăncilă, prin aripa Victor Ponta, a scris news.ro.

"De fapt, guvernul a fost trântit de PSD, aripa Ponta, care provine integră din PSD. A avut un rol determinant, cum, la fel, putem sune că cele 17 voturi ale PMP-ului au fost cruciale pentru ca guvernul să cadă”, a spus Traian Băsescu, la Digi, conform sursei citate.

Băsescu a continuat: "În realitate, cel care i-a îngropat are numele Victor Viorel Ponta. El a rupt din partid când nu a mai fost preşedinte, el a votat împotrivă şi, paradoxal, şansa PSD-ului este să pună cuţitele jos şi să găsească o soluţie între grupările din PSD, altfel nu au nicio şansă, nu la prezidenţiale, la legislative".

"S-ar face de tot râsul dacă ar forţa-o pe Dănicilă să renunţe la candiatură şi să-l susţină pe candidatul lui Ponta. Abordarea e de un ridicol total, arată lipsă de minimă inteligenţă. Aşa ceva depăşeşte nişte limite în care nişte partide pot juca, nu este fezabilă o asemenea idee. În schimb, este fezabil la domnul Ponta să se ducă la PSD şi să spună: «îmi pare rău, am greşit, hai să ne unim să refacme PSD-ul». Pentru că de-asta a căzut PSD-ul, datorită fracturii pe care generat-o Ponta”, a mai spus fostul şef al statului.

Traian Băsescu a apreciat că Viorica Dăncilă ”nu are nicio vină că este în situaţia asta”.

"A stat femeia în scaun acolo, să le ţină guvernarea, iar acum e vinovata numărul unu", a spus Băsescu, potrivit news.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Alain
12 Oct 11:58
Băsescu e un prost.
Răspunde
0 0
Borfasarie in Batustan !!!
12 Oct 06:15
Tov. petrov ataca !??? Mona Musca nu a avut tupeul asta grotesc ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?