Băsescu:"Dragnea a devenit o uriaşă tumoare canceroasă!"

 

"O ţară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea!" este titlul celei mai recente postări pe Facebook a liderului PMP, Traian Băsescu. Fostul președinte îl compară pe liderul PSD, Liviu Dragnea, cu o tumoră canceroasă ce trebuie extirpată cât mai repede. 

"O ţară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea!
Dragnea. Individul acesta este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării.
În ultimii trei ani, nimic nu a fost mai important în decizia politică a ţării decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie.
Au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea, amnistia sau modificarea favorabilă lui Dragnea a Codului Penal.


Au fost puse sub semnul întrebării toate hotărârile judecătoreşti definitive ale completurilor de 5 judecători de la ICCJ din 2014 şi până azi.
Au fost puse sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti ale completurilor de 3 judecători de la ICCJ.
Curtea Constituţională este pusă sub o presiune formidabilă pentru a da decizii care să-l ajute pe Dragnea să-şi obţină libertatea.
Avocatul Poporului a fost transformat într-un instrument docil care se face că nu vede neconstituţionalitatea evidentă a unor ordonanţe de urgenţă.
Partenerul de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, este şantajat de senatorii PSD prin amânări succesive a deciziei Senatului privind cererea pentru o anchetă penală. 
Ministrul Justiţiei este şantajat de senatorii PSD prin amânarea succesivă a datei de dezbatere a unei moţiuni simple. 
Pentru a diminua capacitatea de acţiune a structurilor de securitate, Dragnea a cerut şi a obţinut de la nevertebraţii senatori şi deputaţi PSD reducerea drastică a bugetelor serviciilor secrete.
Mai mult, lacom şi lipsit de scrupule, Dragnea controlează marile achiziţii civile şi militare, decizia economică, politicile fiscal – bugetare, distribuţia banilor către administraţiile locale.
PSD-ul a fost transformat într-un instrument de presiune asupra instituţiilor statului.
„Prea cinstiţii” PSD-işti, „onorabilii” parlamentari PSD şi incompetenţii miniştri PSD, sunt folosiţi ca nişte supuse instrumente necuvântătoare dar eficiente în slujirea intereselor şi obiectivelor personale ale lui Dragnea. 
Dragnea a devenit o uriaşă tumoare canceroasă în angrenajul decizional al Statului Român.
O tumoare care trebuie urgent îndepărtată, iar responsabilitatea chirurgului este în primul rând a PSD", își încheie postarea pe Facebook liderul PMP. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Amalia
11 Apr 14:20
O caracterizare excepțională! De fapt,Băsescu a demonstrat întotdeauna că este foarte inteligent,la care se mai adaugă multă experiență politică!
Răspunde
0 0
Oana
11 Apr 12:32
Domn Băsescu?
- Un imbecil are minte de copil.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?