Basarab Panduru, uluitor: motivul pentru care Sir Alex Ferguson îl susţine pe Ionuţ Lupescu la FRF

 

După ce Răzvan Burleanu i-a ironizat pe susţinătorii lui Ionuţ Lupescu, spunând despre ei (Răducioiu, Florin Prunea, Kassai) că sunt şomeri şi că au interese, Basarab Panduru a avut un răspuns amuzant pentru actualul preşedinte FRF.A adus în discuţie mesajul de susţinere transmis de legendarul Sir Alex Ferguson.

"Răducioiu a muncit toată viaţa lui! Şi-a rupt picioarele pe terenul de fotbal. A câştigat bani şi poate să nu mai facă nimic dacă nu vrea. Eu am înţeles la un moment dat că trebuie să terminăm cu jignirile, că vin jigniri dintr-o singură parte, că noi nu jignim (n.r. spusele echipei lui Burleanu), dar aceste jigniri mi se par mult mai grave.

Iar dacă e să ne luăm după cei care nu au serviciu în acest moment, vorbim despre antrenori în primul rând, care pot într-un anumit moment să nu aibă echipă.

Dar cred că cel mai mult de câştigat din acest lucru este Ferguson! (n.r. ironic) El este un şomer care s-a băgat în treaba asta având ceva de câştigat. Bănuiesc că-i propune ceva Lupescu, să vină la vreo comisie. Nu văd altfel de ce Ferguson să te bagi tu în treburile astea... Fiind şomer, trebuie să te bagi dintr-un motiv...

Sunt jigniri si cred că nu-l avantajează deloc pe Burleanu. Greşeşte când le face şi am văzut în aceste zile că bucuria aia şi fericirea de a veni Lupescu şi de a vorbit pe proiecte nu este deloc aşa! Lupescu vorbeşte despre ce ar vrea să facă... Campionatul cu primăvară-toamnă, dar nu bate cu pumnul în masă, vrea să discute pe argumente. Nici măcare nu au aşteptat să vadă ce avea de spus Lupescu. Gata, că nu se poate, nu e posibil... Lupescu s-a gândit cum pot face echipele din România să obţină nişte bani de la UEFA, bani din Champions League, din Europa League...", a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?