Bărbatul i-a spus soției că pleacă în delegație. Soțul infidel a rămas "atașat" de menajeră

 
Ce le enervează cel mai rău pe femei în timpul unei partide de amor
Ce le enervează cel mai rău pe femei în timpul unei partide de amor

Un bărbat era acuzat că își înșală nevasta, însă el a negat în repetate rânduri. Soțul a avut o aventură cu menajera familiei chiar într-o cameră de hotel, însă adevărul a ieșit la iveală. Potrivit presei din Nairobi, cei doi amanți s-au cazat la un hotel pentru a avea o aventură de zile mari, însă totul s-a sfârșit în mod neașteptat. Cei doi au avut nevoie de intervenția unui echipaj de la ambulanță.

Bărbatul i-a spus soției că pleacă din oraș cu treburi de serviciu, însă adevărul a ieșit la iveală. Bărbatul s-a cazat la hotel cu menajera, iar după o partidă de sex a rămas blocat în amantă și a avut nevoie de intervenția medicilor. Ulterior, cei doi au ajuns la poliție unde au dat mai multe declarații. 

Soțul infidel o acuză pe soție pentru cele întâmplate, că i-ar fi făcut vrăji. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Allison Howarts
04 Jul 12:02
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?