Bărbatul și-a găsit soția acasă în pat cu amantul. Copiii dormeau în altă cameră

 

Un bărbat a văzut negru în fața ochilor, când a ajuns acasă și și-a găsit soția cu amantul în timp ce făceau sex. Un bărbat din Columbia are o viață cumplită. El a ajuns acasă și și-a găsit nevasta în pat cu amantul. Fără să stea prea mult pe gânduri, el a scos pistolul și i-a împușcat mortal pe amândoi. În casă erau și cei trei copii ai cuplului care dormeau în altă cameră. 

Soțul a spus că a recurs la acest gest pentru că femeia i-a fost necredincioasă și i-a pătat onoarea de bărbat. "Tot ce am făcut, a fost să îndepărtez această femeie care mi-a distrus viața", a precizat soțul înșelat. 

Garcia o suspecta pe Sandra că îl înșela de când începuse turele de noapte ca gardian, însă nu avea dovezi concrete în acest sens, până când și-a prins soția în fapt și a eliminat-o pe loc. 

Bărbatul a rămas în custodia poliției și riscă ani grei de închisoare, însă cel mai rău este că cei trei copii vor trăi fără mamă și cu un tată posibil închis pe viață. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?