Bărbatul crescut de lupi, MESAJ terifiant pentru omenire. De necrezut ce au fost în stare să-i facă!

 
Bărbatul crescut de lupi, MESAJ cutremurător pentru omenire. Este de neimaginat!
Bărbatul crescut de lupi, MESAJ cutremurător pentru omenire. Este de neimaginat!
Bărbatul crescut de lupi, MESAJ cutremurător pentru omenire. Este de neimaginat! Bărbatul crescut de lupi, MESAJ cutremurător pentru omenire. Este de neimaginat! Bărbatul crescut de lupi, MESAJ cutremurător pentru omenire. Este de neimaginat!

"Salvat" şi întors în lumea oamenilor, un bărbat care a fost crescut de lupi a făcut o mărturisire cutremurătoare despre specia umană...Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care a trăit timp de 12 ani, s-a născut în 1946, undeva în Spania.

Mama sa a murit când avea doar 3 ani. Copilul a fost vândut unui cioban care trăia în pustietate, în munţi. Când a împlinit 7 ani, bărbatul a murit, iar copilul a rămas singur, izolat de oameni. Se pare că acesta a fost "adoptat" de o haită de lupi. A trăit ani de zile într-o peşteră, împreună cu lupii, alături de alte animale, şerpi şi lilieci.


Avea 19 ani când a fost descoperit de câţiva soldaţi aflaţi în patrulare în zonă. Aceştia i-au dat mâncare, haine şi l-au dus acasă.

Anii au trecut, dar bărbatul spune că niciodată nu a reuşit să trăiască aceeaşi senzaţie de linişte pe care o avea "acasă", lângă familia de lupi.

"Mă lupt din răsputeri cu lumea oamenilor. Este rece, de multe ori respingătoare. Îmi face rău", a mărturisit Marcos.

Într-o zi, bărbatul a decis să se întoarcă în munţi, "acasă". Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că haita îl respingea. "Era normal, deja miroseam a om! Nu mai eram fraţi... Nu mă scăpau o clipă din ochi, dar fugeau de mine!", a mărturisit bărbatul, amărât.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Paula
21 Apr 23:11
poveste ca in "Cartea Junglei" De ce l-au adoptat cand a ramas orfan? Atunci nu mirosea a om? Acum de ce l-au respins ca doar mirosea tot a om asa cum a mirosit cand l-au adoptat!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?