Barack Obama este rudă îndepărtată cu miliardarul Warren Buffett

 
Barack Obama/Foto: wordpress.com
Barack Obama/Foto: wordpress.com

Preşedintele Barack Obama şi miliardarul Warren Buffet sunt veri îndepărtaţi, având un strămoş francez comun, a afirmat marţi site-ul Ancestry.com, relatează AFP.

Experţii site-ului Ancestry.com asigură că Mareen Duvall, care a emigrat din Franţa în SUA în anii 1650, este rudă îndepărtată cu Barack Obama, dar şi cu Warren Buffet.

Odată sosită în America, ea a cumpărat un teren în comitatul Anne Arundel, din Maryland, pe care l-a numit "Middle Plantation".

Site-ul a spus deja că Obama are origini germane şi că este văr de departe cu actorul Brad Pitt.

În campania pentru prezidenţiale, soţia fostului vicepreşedinte Dick Cheney a spus că a descoperit că Obama este văr îndepărtat al lui Cheney, prin aceeaşi imigrantă franceză.

"Mareen Duvall a avut 12 copii şi deci numeroşi descendenţi. Este greu de dat un număr, dar există o micuţă comunitate de persoane cu legături cu Duvall în SUA", a declarat Anathasia Tyler, expertă a site-ului cu un milion de abonaţi în SUA.

Studiind arborele genealogic al miliardarului, Tyler a deascoperit din întâmplare legătura dintre Warren Buffet şi Obama, "Nu ne gândeam că ar exista vreo legătură între cele două familii. Am început să trasăm arborele genealogic al lui Obama acum câţiva ani şi, când am început să lucrăm la cel al lui Buffet, am dat peste acest nume de familie 'Duvall' şi s-a putut demonstra că există o legătură", a explicat Tyler.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?