Bănicioiu și Andronescu acuză cenzură în PSD: "Dragnea a greșit fundamental"

 

Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv al PSD s-au retras într-un final, și i-au acuzat pe organizatorii congresului extraordinar al partidului că nu au posibilitatea să se adreseze delegaţilor înainte de vot. 

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu au susţinut o declaraţie de presă comună.

Bănicioiu a spus că și Dragnea ar trebui să-i urmeze exemplu de a-i ceda locul unei doamnei. "Votul a început la ora 1 și jumate. Acest Congres a fost făcut pentru a echilibra balanța de gen în PSD. Eu am vrut să cedez candidatura mea doamna Andronescu. Și Dragnea dacă iubește candidatura de gen ar trebui să-i cedeze dnei Dăncilă locul. În PSD nu a fost niciodată această situație. Nu acesta este PSD.", a spus Bănicioiu.

Iar Ecaterina Andonescu a continuat: "Cetățenii să nu-și piardă încrederea. Partidul are profesioniștii săi. Mi s-a părut umilitor ca după 22 de ani de PSD, să fiu în situația să fiu cu mâna întinsă să mi se accepte candidatura."

Andronescu a mai susţinut că şi-a depus candidatura pentru a le arăta colegilor mai tineri că se poate, însă jocurile au fost făcute înainte de Congres, iar ei i s-a părut "absolut umilitor" ca după mai bine de 20 de ani de activitate în partid să fie nevoită să stea "cu mâna întinsă" pentru a-i fi acceptată candidatura.

Invitați în ministudoiul de la Realitatea TV: Bănicioiu a spus că: Dragnea a greșit fundamental. Nu trebuia să pună partidul în situația asta. Domnul Dragnea nu candidat la nimic astăzi. Ar trebui să mediteze foarte mult. Poate să o pună pe doamna Dăncilă să repete de 100 de a spus el la Congres și e de pomană. Eu vreau ca faptele promise de domnul Dragnea să fie în timpul vieții mele.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?