Bădălău anunță un mare aeroport în Giurgiu... într-un loc secret

 

Niculae Bădălău, ministrul Economiei, a anunțat, vineri, într-o postare pe Facebook, că va construi la Giurgiu unul din cele mai mari aeroporturi private din Europa, care se va numi „Constantin Brâncuși”. Bădălău susține că lucrările ar putea începe în luna octombrie. Nu se știe însă exact unde, pentru că ministrul spune că „locul este, deocamdată, confidențial”.


Niculae Bădălău a anunțat, pe Facebook, că în județul Giurgiu se va construi, din luna octombrie, un aeroport privat pe o suprafață de 2.500 de hectare. Lucrările ar putea fi finalizate în maximum 5 ani, potrivit ministrului.

Compania care se va ocupa de construcția aeroportului este din Emiratele Arabe, iar la proiect va contribui și Guvernul. Ministerul Economiei se va implica în construirea unei stații de 350 de megawati.

„Săptămâna aceasta am avut o întâlnire, alături de premierul Viorica Dăncilă, cu reprezentanţii companiei ce se va ocupa de construcţia aeroportului privat de la Giurgiu.

În octombrie ar putea începe lucrările la Aeroportul Constantin Brâncuşi ce se va întinde pe 2.500 de hectare. Este un aeroport privat, iar Ministerul Economiei, alături de alte multe ministere, îşi vor aduce contribuţia la această investiţie. Instituţia pe care o conduc va contribui la construirea unei staţii de putere de 350 de megawati. Se vor implica şi firme româneşti, dar, de asemenea, şi autorităţile judeţene ar putea avea o contribuţie.”

Bădălău mai spune că aeroportul va fi destinat atât transportului de pasageri, cât și celui de marfă și că este proiectat să devină unul din cele mai importante aeroporturi ale Europei.

„Aeroportul va fi şi pentru pasageri şi pentru marfă. Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din Emiratele Arabe. Subliniez importanţa uriaşă pe care o va avea aeroportul, în ceea ce priveşte crearea de locuri de muncă, pentru economia judeţului nostru, per ansamblu.”

Ce nu spune însă ministrul Economiei este unde va fi construit acest mare aeroport.

„Locul unde va fi construit este, deocamdată, confidenţial”, își încheie ministrul mesajul de pe Facebook. 

 

 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cotoi
07 Sep 06:46
Construiestel in curtea ta , si pe banii tai nu si din bani publici , e secret deocamdata sa poti ciupi si tu de acolo din cascaval .
Răspunde
0 0
john
06 Sep 21:02
In bulgaria :)))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?