BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ DESCARCĂ-LE. "Au fost uşoare!"

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii au susținut, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. REALITATEA.NET vă va prezenta BAREME MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 imediat după publicarea lor pe EDU.ro

Absolventii de liceu care au sustinut proba la matematica in cadrul examenului de Bacalaureat 2013, in judetul Timis, au spus ca subiectele pe care le-au primit la examen au fost destul de usoare. VEZI SUBIECTELE!

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerințe la fiecare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ Proba de Matematică din cadrul examenului de BACALAUREAT 2013 este considerată de candidați proba de foc a examenului. Anul acesta Ministerul Educației a pregătit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care dau bacul la matematică în funcție de profilul pe care l-au terminat.

Elevii au emoţii pentru proba de matematică din cadrul examenului de BAC. "Ne aşteptam la Caragiale sau analiză de roman. A fost un subiect la care nu se aştepta nimeni. Cu toate astea, majoritatea dintre noi am ştiut, măcar pentru o notă de trecere. Problemă va fi miercuri, la matematică", spune Diana Stoica, absolventă a Colegiului Dragomir Hurmuzescu.

Tânăra este susţinută de colegi care sunt destul de crispaţi în aşteptarea probei scrise la matematică, singura care le dă fiori reci pe şira spinării. "Nu pot să spun că am avut emoţiiaşa mari la română. Personal, mi s-a părut mai uşor decât la simulare. Dacă la matematică ne dă un subiect cum a fost în mai de exemplu, nu va fi o problemă, însă dacă e mai greu, nu ştiu ce vom face. Un calcul greşit şi subiectul valorează 0 puncte, asta e marea problemă”, crede şi Andrei Crişan, care a absolvit Grigore Moisil, scrie zhd.ro.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerințe la fiecare.

 

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICA 1

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 2

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 3

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 4

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 5

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 6

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 7

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 8

REALITATEA.NET vă va prezenta BAREME MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 imediat după publicarea lor pe EDU.ro

 
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?