Avocatul familiei Luizei: Dincă a fost învățat să mintă

 
Avocatul familiei Luizei
Avocatul familiei Luizei

Noi oseminte umane au fost descoperite astăzi la Caracal, într-o pădure indicată chiar de principalul suspect, Gheorghe Dincă. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că este vorba despre rămășițele Luizei, tânăra care a dispărut în luna aprilie.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a fost convins de doi polițiști să le spună ce a făcut cu trupul Luizei, iar acesta le-a povestit criminaliștilor în jurul orei 11.00 că ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate similar.

Descoperirea de oseminte aparent umane a fost făcută la aprox. 6 km de casa lui Gheorghe Dincă, lângă o lizieră de salcâmi.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a fost și el prezent la căutările de oseminte din pădure, iar la plecare a răspuns întrebărilor presei.

Avocatul a spus că sunt indicii care ar duce către ipoteza că e vorba de rămășițe umane, dar el a completat că "nu știm cine este victima, acest om a fost învățat să mintă".

"Trebuie să continuăm cercetarea. Ne întoarcem acum la casa groazei, continuăm cercetările. Dincă a recunoscut că a aruncat trupul aici. Nu pot să vă dau detalii. Nu știu ce l-a determinat să vorbească, dar el a condus echipa aici. Nu și-a schimbat declarația inițială, ci a precizat-o. Omul acestea spune anumite adevăruri, dar și multe minciuni, este învățat să spună minciuni. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar ceva adevărat a spus. Nu pot să vă dau acest detaliu (dacă rămășițele au fost incinerate - n.red)", a declarat avocatul familiei Luizei, fata dispărută în luna aprilie despre care "monstrul din Caracal" a recunoscut că ar fi ucis-o.

Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul fetei, precizând însă că face acest lucru pentru liniștea sufletului lui.

"Hai că v-am plimbat toată toată săptămână, dar vă spun unde am aruncat trupul pentru liniștea sufletului meu", le-ar fi spus acesta anchetatorilor.

Motivul ireal pentru care Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul Luizei

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte și gropile cimentate din curtea locuinței lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la București, unde va fi efectuată expertiza phisihiatrică, iar dacă aceasta are discernământ va fi testat și cu detectorul de minciuni. Tot în Capitală se va realiza și perchezițiile informatice, în prezența lui Dincă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai S
06 Aug 13:37
Minciuna este la ordinea zilei peste tot, ce e de mirare ca el minte? Sa fie el o exceptie? Nu stiam ca minciuna se invata...
Răspunde
0 0
borfasi
06 Aug 11:01
Fiti mai atenti la asa zisii politisti care il ascorteaza pe criminal ,au figuri mai mult deca clare ca sunt interlopi trimisi sa-l invete pe criminal ce sa spuna si sa ascunda adevarul altfel va fi pedepsit de interlopi.
Aici este o gasca mare criminal-interlopi si politisti interlopi impreuna cu asa zisi anchetatori.
Romania este in pericol si in mana interlopilor de sus pana jos se pare ca experimentul de care vorbea doamna aceea din Germania a reusit.
Răspunde
0 0
minciuna are picioare scurte
05 Aug 17:55
Minte prost, mult, des.....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?