AVICII. Iubita lui Avicii, Emily Goldberg, rupe tăcerea. Femeia a spus ce toţi vroiau să audă

 

AVICII, un DJ foarte renumit în întreaga lume, a murit la 28 de ani în Muscat, Oman, acolo unde se afla în vacanţă. Deocamdată, moartea lui Avicii rămâne învăluită în mister, pentru că nici familia, nici autorităţile n-au dorit să vorbească despre cauze. Galeria Foto.

Totuşi, se ştie că producătorul muzical avea probleme cu alcoolul, iar în trecut a suferit de pancreatită acută. Oricum, Avicii se retrăsese din prim-plan în urmă cu 2 ani. DJ-ul era o persoană retrasă şi discretă. Puţine lucruri se cunosc din viaţa lui personală.

Citiţi şi:

AVICII, ultima poză cu el în viaţă, cu o zi înainte de moarte. Asta poate dezlega misterul decesului

Fosta iubită, Emily Goldberg, a vorbit despre cum era Avicii în intimitate.

"Timp de 2 ani am fost împreună, a fost cel mai important confident al meu şi cel mai bun prieten. Nu pot să cred că nu-l voi mai vedea niciodată. Încă îmi adun gândurile şi îţi mulţumesc pentru textele frumoase pe care mi le-ai dedicat", a scris femeia pe contul de socializare.

Citiţi şi:

Avicii. Ce a anunţat poliţia în legătură cu moartea DJ-ului Avicii. Ce au găsit în urma autopsiei

Chiar dacă apropiaţii DJ-ului AVICII n-au dorit să vorbească despre cauza morţii artistului, presa internaţională a speculat că problemele de sănătate şi diferite complicaţii ar fi dus la decesul fostului producător muzical. Avicii căzuse în patima alcoolului, iar în urmă cu 2 ani şi-a scos, prin intervenţii chirurgicale, vezica biliară şi apendicele. Suferea de pancreatită din cauza consumului excesiv de alcool.

Cum arăta iubita lui Avicii şi cum se distrau cei 2 împreună, în Galeria Foto.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?