Avertizare de călătorie în Grecia: ploi torențiale, furtuni puternice şi căderi de grindină

 
Avertizare de călătorie în Grecia: ploi torențiale, furtuni puternice şi căderi de grindină
Avertizare de călătorie în Grecia: ploi torențiale, furtuni puternice şi căderi de grindină

Avertizare pentru turiștii români care doresc să călătorească în Grecia. Ministerul Afacerilor Externe atenţionează că, azi și mâine, sunt prognozate ploi torenţiale, furtuni puternice şi căderi de grindină.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie local a prognozat, pentru perioada 15-16 august 2019, ploi torențiale, furtuni puternice și căderi de grindină.

Principalele zone afectate vor fi: Macedonia (Chalkidi, în special în data de 16 august 2019), Tracia (Samothraki), Thessalia (Insulele Sporades-în special în data de 16 august 2019).   


Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu un caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă:  +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic :+306906479076Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
dodo
15 Aug 18:08
m-am prins ! asta-i aruncata ca romanii sa-si anuleze plecarile si poate se vor reorienta pt litoralul nostru
Răspunde
0 0
dodo
15 Aug 17:40
comform accuwather.com cea mai consultata sursa meteo din gr nu se intimpla nimic Acum ora 17.30 in tassos ( zona alarmata de mae ) sint 30 grade -soare plin nu adie vintul si urmeaza zile asisderea doar cu soare partial acoperit Poate mama omida pe care a consultat-o mae nu era in forma
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?