Avertismentul lui Oprișan, înainte de Congres: "Să nu ne întoarcem la dictatură!"

Marian Oprișan a declarat la sosirea la Congresul PSD că speră că România nu se ma întoarce niciodată la dictatură și nici la statul polițienesc. Imediat după declarația "pro-europeană", Oprișan s-a contrazis, cerând ca protestatarii din fața Sălii Palatului să fie reduși la tăcere și autoritățile să ia măsuri de urgență.Acest Congres e menit să ia o decizie istorică. De aia se și numește România Europeană platforma de azi, pentru că România nu trebuie să se mai întoarcă la dictatura, la statul polițienesc. Românii trebuie să se simtă demni, să fie prosperi și respectați în țara lor. Am convingerea că PSD va reusi să le facă românilor o viață mai bună.

Referitor la protestatari,baronul de Vrancea spune că autoritățile trebuie să ia măsuri de urgență.

"Autoritățile ar trebui să ia măsurile care se impun la orice manifestare neautorizată, în maniera asta nu putem decat să ne facem de râs. Oriunde în lume se protestează, dar conform legii", a tunat Oprișan.

Realitatea TV, tur de forţă la Congresul PSD, deşi a fost interzisă de Dragnea

Realitatea TV vă va arăta astăzi fiecare detaliu al luptei pentru putere din PSD. Asta deşi conducerea PSD a încercat să pună pumnul în gură postului nostru.

Mobilizare fără precedent pentru congresul de astăzi al PSD. În mai puțin de 24 de ore, Sala Palatului a căpătat o altă înfățișare. Cu toată implicarea, social democrații nu au găsit un spațiu și pentru Realitatea TV. Postul nostru va avea ministudioul în fața Sălii Palatului.

În Ediţii Speciale, începând de la ora 11 până seara târziu, o să vedem împreună cum se duc bătăliile pentru control în interiorul partidului care guvernează România.

O să aflăm ce aleg social democraţii: să-i cânte în strună şefului Liviu Dragnea şi să voteze disciplinat candidaţii impuşi de acesta sau vor da un vot democratic şi vor alege candidaţii în funcţie de ceea ce au făcut sau promit că vor face de acum pentru partid.

VIDEO realitatea.net | Poftiţi în "fortăreaţa Sala Palatului"! Imagini filmate cu camera ascunsă, înaintea Congresului PSD

Marinela Mititelu şi Denise Rifai vor transmite live, din faţa Sălii Palatului alături de invitaţii lor. Reporterii Realitatea vă vor informa în fiecare moment ce se întâmplă la Congres.

Aflăm, aşadar, astăzi în ce direcţie o apucă partidul care acum face Legi şi ia decizii pentru soarta noastră, a tuturor celor care am ales să trăim în România.

PSD a refuzat Realitatea TV sub pretextul lipsei de spaţiu pentru un mini-studio.

Sala principală are o capacitate de peste 4 mii de locuri. Dacă ne referim la zona unde jurnaliștii pot avea acces aceasta este la primul etaj al clădirii. Foaierul respectiv este destul de generos, are o suprafața de peste 500 de metri pătrați. Spațiu suficient sa încapă cel puțin 10 televiziuni.

Un ministudio de televiziune are nevoie de 20 cel mult 25 de metri pătrați. Așa s-a întâmplat de fiecare dată când au avut loc alte evenimente, alte congrese, de fiecare dată s-a găsit loc pentru toți jurnaliștii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?