Avertismentul lui Einstein: Dacă EA va dispărea de pe Pământ, omul mai are de trăit doar 4 ani!

Einstein
Einstein

Sanatatea noastră depinde de sănătatea mediului înconjurător. Iar albinele ne oferă indicii esențiale cu privire la starea mediului în care trăim.Prin simpla lor prezență ne dăm seama că în acel loc nu există poluare, nu degeaba mai sunt numite și „farmacistii primăverii”. Fizicianul Albert Einstein, laureat al premiului Nobel, spunea încă din 1924: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”.

Savantii din zilele noastre îi dau dreptate, pentru că micile insecte de doar 12 mm polenizează peste 80% dintre pomii fructiferi și din plantele de cultură de pe planetă, fiind astfel „regizorii” ecosistemului nostru. Apiterapia este denumirea medicală a folosirii produselor albinei melifere pentru combaterea bolilor și pentru vindecarea rănilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?