AVERTISMENT transmis de MAE. NU mergeţi în această ţară!

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează în India că, pe fondul ploilor abundente, cu debite peste medie, înregistrate în perioada musonică actuală şi din cauza înmulțirii țânțarilor, în zona capitalei New Delhi se constată creșteri semnificative ale cazurilor de infectare cu virusurile Chikungunya și Dengue.

Se recomandă cetățenilor români ca, începând cu data 31 august 2016, să manifeste o atenție sporită la deplasările pe teritoriul Republicii India, ca urmare a riscului ridicat de infectare cu virusurile Chikungunya și Dengue, afecţiuni cauzate de înțepăturile de țânțari.

Pentru informaţii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se adreseze Institutului Naţional de Sănătate Publică şi să acceseze, pentru informaţii suplimentare, site-urile dedicate ale Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibil şi Centrului European de Control şi Prevenire a Bolilor.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI CELE MAI BUNE OFERTE AICI!!!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?