Averea neștiută a lui Darius Vâlcov: 10 milioane de euro, case în Elveția, Monte Carlo, Italia

 

Potrivit unui fost viceprimar al Slatinei, Vâlcov ar avea 10 milioane de euro și case în Franța, Belgia, Elveția, Monte Carlo și Italia. DAN BĂLĂȘESCU, fost viceprimar al Slatinei, îi trimitea, în urmă cu aproape 5 ani, o scrisoare premierului de atunci, EMIL BOC, scrie stiripesurse.ro.

”Domnule Prim-Ministru,

Revin asupra sesizării mele anterioare cu noi dezvăluiri care privesc atât Corpul de Control din subordinea d-voastră, cât şi instituţiile care se ocupă de siguranţa naţională (SRI şi SIE), precum şi Parchetul General, în legătură cu clanurile de tip mafiot şi grupările infracţionale din judeţul Olt, coordonate de primarul Slatinei, Darius Vâlcov.

Astfel, în ceea ce priveşte averea acestuia:

– Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.

– Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume.

– Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi.

Tot aici îşi ţine şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia.

– Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco), vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti. Prietenul lui Cosmin Guşă (naşul familiei Vâlcov). Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia. Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI. Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (…) Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii.

 Mai multe pe stiripesurse.ro 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Oprea Puiu
30 Mar 08:28
Darius Vâlcov ar trebuii executat, nevastăsa să fie judecată ca complice şi toată averea lor să fie confiscată !
Răspunde
0 0
Anton
29 Mar 11:01
Nu se verifica cele relatate si se iau masuri de rigoare ?
Răspunde
9 0
pesimist
28 Mar 13:09
Am ramas masca de asa zisa avere a lui Valcov. Cat a putut sa fure omul asta in cardasie cu serviciile secrete . Si ca el cred ca sunt sute.Daca 10% este adevarat dupa cum zice Gusa ,este o f.mare problema. Si Sandru Lavinia ce ipocrita - nu mi-a placut niciodata , am mai scris de ea.... Scoateti-o de la Realitatea ,nu isi are locul acolo. Plus ca emisiunile ei sunt un mare Ra.... Nu este jurnalist cum nu sunt eu medic.....
Toti asa zisii astia conducatori au mai fost prin popor sa vada fetele lor? Au fost oare vreodata la metrou cand vin oamenii de la munca ? Sa vada fetele triste, persoane ponosite , cocosate de viata , orasele imbacsite. Am citit ca Portugalia , Irlanda si-au revenit, si-au achitat datoriile dar noi tot codasi. Astia nu fac nimic! Imi este scarba de toti si de toate .Nici unul din parlamentari si ministrii, prim ministrii ,nu sunt curati . Toti au bube in cap , afaceri , implicati in furaciuni . Gasiti-mi unul din cei actuali si eu ii ridic o statuie . Pedepsele date sunt prea mici pentru ceea ce au facut . Tb sa plateasca cu varf si indesat.Cred ca tb inca o Revolutie, pt ca eu nu vad o alta iesire
Răspunde
4 0
Ronin
28 Mar 12:55
Stimabilor jurnalisti ! ... o tineti sfoara cu averile stiute si cele ne stiute a acestor lotri miruiti cu ajutorul nostru a celor manipulati . Stirile de senzatie vor putea fi acelea care vor intra in esenta problemei si anume la cine si cat li se va confisca aceste furaciuni [incluzand rudele pana la gr.4 si acoliti lor]. Toata media bate toba cu problema averilor acestor hotii , dar sa investigheze si sa oblige pe legiuitor la inceperea confiscarii a tot ce sa furat in tot acesti ani ... zero mesaj. Va este teama sa calcati pisica pe coada ?
Răspunde
1 -2
gogu-gagu
28 Mar 11:11
ai uitat, bre, ca detine si o Casa Alba in America ... acum este pe numele lui Hussein Barak ...
Răspunde
7 -1
Ioan Plischi
28 Mar 06:03
banuiesc, nu dau cu parul, ca i-au acordat arest la domiciliu pentru a avea timp sa-si inventarieze averea, sa vada daca nu cumva i-au fost instrainate ceva tablouri!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?