Autoturism oferit drept recompensă pentru un câine pierdut!

 
Caine pierdut - recompensa
Caine pierdut - recompensa
Caine pierdut - recompensa Caine pierdut - recompensa

Un bârlădean oferă drept recompensă un autoturism la cheie oricui îi poate da relații despre un câine pierdut la începutul anului, într-un cartier din Bârlad, scrie realitateadevaslui.net.Proprietarul povestește că animalul de companie a dispărut în zona unui restaurant tip fast-food. Acesta îl roagă pe cel care l-a luat să i-l înapoieze și oferă 400 de euro plus un autoturism la cheie în schimbul acestuia.

„Fac ultimul apel cãtre acea persoanã care mi-a luat câinele din zona Gãrii ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 asearã. Mi-au sãrit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã? Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!!
Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”, scris într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?