Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Accident
O nouă serie NEAGRĂ de accidente pe șoselele din România - Două persoane au murit, un TIR s-a răsturnat, un tânăr șofer a adormit la volan
Mai multe accidente grave au avut loc pe șoselele din țară. În județul Alba, pe DN7, două persoane au murit în brațele medicilor în urma impactului violent între mașina în care se aflau și un tir. A treia victimă este în stare gravă la spital. În județul Argeș, un tânăr a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu autoturismul într-un camion. Tot printr-un miracol a scăpat și o familie din Iași care se afla într-o căruță și a fost spulberată de o dubă. 
Proteste
Protest în Capitală - Peste 1.000 de angajați în cadrul Seviciului Ambulanță, în stradă - Care sunt revendicările
Este protest de amploare al angajaților din serviciile de Ambulanță în fața instituțiilor cheie! Oamenii acuză autoritățile că nu au mai investit în sistem de ani buni, iar majoritatea ambulanțelor din țară sunt vechi și reprezintă un pericol pentru pacienți. Mai mult, angajații spun că, prin ultimul contract cadru, au fost achiziționate doar 25% din autospecialele de care ar fi nevoie. Protestatarii cer inclusiv respectarea legii salarizării.
Plimbare
Motivul pentru care astăzi, indiferent de vreme, trebuie să ieși la o plimbare - De unde vine tradiția zilei
Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare.
Accident
O nouă serie NEAGRĂ de accidente, în România - Zeci de răniți și morți pe șosele
O nouă serie de accidente cumplite pe șoselele din țară. O femeie de 45 de ani din Vaslui a murit după ce a fost călcată de un TIR. Femeia abia ieșise de la muncă. În Harghita, două mașini s-au ciocnit violent, iar cele 6 victime implicate în accident au ajuns la spital. În Giurgiu, doi tineri au fost grav răniți după ce s-au izbit cu mașina de un alt autoturism. Iar în Teleorman, un șofer băut a lovit o mașină a Jandarmeriei, iar pasagerul său a ajuns la spital.