Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - Pilda despre cum credința NU vine doar prin auzirea învățăturilor duhovnicești
Rugăciunea zilei   Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toată milostivirea și îndurarea, Care ai nemăsurată milă, nespusă și neajunsă iubire de oameni, căzând acum către a Ta slavă cu frică și cu cutremur aducem Ție mulțumire pentru binefacerile de care ne-ai învrednicit pe noi , și neamul nostru , nevrednicii robii Tăi. Te slăvesc, Te laud și Te cânt ca pe un Domn, Stăpân și Făcător de bine. Și iarăși căzând înaintea Ta, Îți mulțumim  și cu smerenie ne  rugăm  nemăsuratei și negrăitei Tale milostiviri ca și de acum înainte să ne dăruiești faceri de bine, ca să sporim în dragostea de Tine și de aproapele nostru. Izbăvește-ne  de tot răul și necazul.  Dăruiește-ne  pace, sănătate și liniște  Și ne învrednicește ca în toate zilele vieții noastre  totdeauna mulțumire să-Ți aducem și să grăim și să cântăm cele preabune Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”
Zelenski
Zelenski vorbește despre PACE: "Cred că vom ajunge acolo!" - Care sunt condițiile pentru încetarea războiului
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că doar semnarea unui document cu Rusia nu va însemna automat instaurarea păcii, amintind că atacurile de luni au marcat aniversarea Memorandumului de la Budapesta. ”Doar dezmembrarea capacităţilor teroriste ruseşti, eliberarea tuturor teritoriilor noastre şi tragerea la răspundere a criminalilor vor aduce pacea. Cred că se va ajunge acolo”, consideră el.
Bugetul de stat
"Bugetul de stat pe 2023 va fi public cel mai probabil joi, după ședința Guvernului" - Anunțul făcut de autorități
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat la o televiziune de știri, despre bugetul de stat pe 2023 că va fi public cel mai probabil joi, după şedinţa Guvernului, el arătând că probabil într-o săptămână va trece prin comisia de buget şi prin plenurile reunite ale celor două Camere, astfel că va fi aprobat până în sărbători şi va intra în vigoare din prima zi a anului viitor.
Sfantul Nicolae
Legenda lui Moș Nicolae și a celor trei surori - Povestea mai puțin cunoscută a unei zile deosebite
Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare.
Val de accidente
Val de accidente pe șoselele din România - Morți și răniți în stare gravă în urma unor coliziuni devastatoare
Mai multe tragedii au avut loc pe șoselele din țară. Pe Autostrada A1 Sebeș-Deva, un bărbat a murit după ce două mașini s-au ciocnit violent. Iar în Maramureș, un bărbat și-a pierdut viața pe patul de spital. Acesta a fost spulberat de o mașină. În Constanța, un șofer de taxi și clientul său sunt în stare critică la spital după ce taximetristul a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. 
Camasa cu altita
Arta cămăşii cu altiţă, element de identitate culturală în România şi Republica Moldova, înscrisă pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii
La cea de-a 17-a sesiuni a Comitetului Interguvernamental al UNESCO pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial, care se desfăşoară la Rabat, Maroc, a fost adoptată, joi, decizia privind înscrierea „Artei cămăşii cu altiţă - element de identitate culturală în România şi Republica Moldova” pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii, transmite Ministerul Culturii.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, mesaj de Ziua Națională: Mulțumesc, România, pentru că ai oameni cu tradiții frumosae pe care le păstrează cu încăpățânare
Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care mulţumeşte ţării că are oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos şi pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României. 
Două trenuri s-au ciocnit în Vrancea! Locomotiva unuia dintre ele și 4 vagoane au deraiat - GALERIE FOTO
Două trenuri s-au ciocnit în Vrancea! Locomotiva unuia dintre ele și 4 vagoane au deraiat - GALERIE FOTO
Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit, joi, în zona Dumbrăveni, județul Vrancea, anunță pompierii. Coliziunea a avut loc în zona km.181 magistrala CF 500, relația Gugesti-Sihlea. Conform primelor date, au deraiat locomotiva unuia dintre trenuri și 4 vagoane. La acest moment, nu sunt raportate victime.Circulația feroviară este blocată pe ambele fire, potrivit realitateadevrancea.net.