Autocarele cu susţinătorii lui Traian Băsescu au încălcat regulă după regulă de circulaţie, în drum spre Craiova

Foto: RTV
Regulile de circulaţie pălesc în faţa campaniei electorale. Zeci de autocare cu susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu s-au deplasat, duminică, spre Oradea, pentru un miting electoral, încălcând regulă după regulă.


Susţinătorii preşedintelui Traian Băsescu s-au adunat, la prima oră, la autocarele care i-au dus la Craiova. Unii au venit de plăcere, alţii de nevoie.

"Trebuie să mergem să-l ajutăm. Facem şi noi propagandă electorală acolo", spunea unul dintre susţinători.

Zecile de autocare au fost închiriate de democrat-liberali de la firme din Gorj şi Mehedinţi. Şoferii autocarelor au ignorat complet regulile de circulaţie. La Jupâneşti, autocarul în care se afla şefa Agenţiei Naţionale de Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Maria Moţa, a staţionat pe carosabil, în curbă şi pe linie continuă. Exact în faţa sediului Poliţiei.

La Turburea, situaţia s-a repetat. "Şi ce dacă? La ţară merge...", a spus şoferul.

Aproape 80 de autocare şi microbuze au plecat din judeţul Gorj cu destinaţia Craiova. Unul dintre ele a derapat pe şoseaua umedă şi a ieşit în decor, dar a revenit în trafic în numai câteva minute, astfel că alegătorii au ajuns la timp la mitingul electoral.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?