Autobuzele 139 şi 220 din Bucureşti circulă, din 23 iunie, pe trasee modificate

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Autobuzele liniilor 139 şi 220 vor circula pe trasee modificate, începând din 23 iunie, în vederea executării unor lucrări edilitare pe trei străzi din sectorul 5, informează reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Astfel, autobuzele liniei 139 vor circula pe un traseu modificat pe sensul spre Piaţa Leul, de la intersecţa Prelungirii Ferentari cu strada Bachus, pe Prelungirea Ferentari, calea Ferentari, calea Rahovei şi strada Buzoieni, apoi pe traseul de bază. Pe sensul spre terminalul Zeţari, autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la intersecţia străzii Amurgului cu Şoseaua Sălaj, pe Şoseaua Sălaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, apoi pe traseul de bază.

Autobuzele liniei 220 vor circula pe un traseu modificat de la intersecţia Pelungirea Ferentari cu strada Bachus, pe Prelungirea Ferentarui, Calea Ferentari, Calea Rahovei, strada Amurgului, cu întoarcere prin strada Amurgului, Şoseaua Sălaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, apoi traseul de bază.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?