Aurelian Pavelescu, postare absolut halucinantă în care explică participarea la mitingul PSD

 

Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj mai lung în care explică de ce a mers la mitingul PSD: astfel acesta spune că prin participare, PNŢCD a dat lovitura mortală #Rezist şi statului paralel. Totodată, mai vorbeşte şi despre descreieraţii de la #Rezist, infractori împotriva democraţiei.Redăm, în continuare mesajul postat de Aurelian Pavelescu:

"PNTCD-ROMANIA a dat lovitura de moarte #Rezist si statului paralel, in razboiul pentru ROMANIA: CORNELIU COPOSU NU ESTE BUNICUTUL SIMPATIC AL LUI GEORGE SOROS! Dupa un an si jumatate in care descreieratii de la #Rezist, o miscare nazisto-stalinisto-securistica, instrumentul si pavaza statului paralel tradator de tara, care a confiscat spatiul public si a acaparat Romania, PNTCD-ROMANIA le-a aplicat acestora o corectie severa, trimitandu-i in negurile gloriosului nostru trecut!

Sa explic: Acesti descreierati, infractori impotriva democratiei, isi imaginau ca detin un fel de legitimitate mistica, au un fel de drepturi istorice, dincolo de lege, Constitutie, respectului pentru marea parte a poporului roman, popor intimidat, terorizat sub mecanismele sinistre ale catuselor si ale anarhistului-marxist George Soros - cele mai violente cunoscute in ultima jumatate de secol IN TOATA LUMEA! In numele acestei miscari devastatoare, de distrugere a identitatii popoarelor, de instrainare a tot ce este national, terfelire a demnitatii istorice, #Rezist-Soros, nazisto-stalnistii-securisti, au incercat sa confiste inclusiv SIMBOLURILE NATIONALE! Ei SE AUTO-INTITULAU si mostenitorii lui Maniu, Mihalache, Ratiu sau Coposu, adusi blasfematic in coada lui SOROS, un fel de PREDECESORI ai criminalului ATEU, NOUL Marx! Pentru acesti descreierati #Rezist si statul paralel, MANIU, MIHALACHE SI COPOSU "PRECURSORI AI LUI SOROS" -, lucrarea parea deja facuta. Fiind speculata situatia in care ADEVARATII LOR PRECURSORI - BOLSEVICII -, au adus PNTCD!

Numai ca reactia PNTCD-ROMANIA, de a se asocia mitingului impotriva abuzurilor si minciunii, LE-A FOST FATALA! Ei nu mai au acum a se lupta cu partide de tip electoralist, PSD si ALDE, ci cu UN SIMBOL, pe care nu l-au cucerit, si care I-A PULVERIZAT! Le-a devoalat impostura si i-a aruncat LA GROAPA ISTORIEI! Asa se traduce reactia furibunda impotriva mea si a PNTCD, pe care o vedeti pe peretele meu! Ce-si inchipuiau ei?

Ca Seniorul Corneliu Coposu A FOST UN BATRANEL INGADUITOR, CARE DA SCUTIRI PENTRU COPILASII CARE NU MERG LA SCOALA SI FACE POMUL DE CRACIUN? V-ati inselat amarnic: Coposu, Maniu, Mihalache - toti liderii acestui partid au fost neinfricati LUPTATORI, care i-au calcat in picioare pe toti DUSMANII NEAMULUI ROMANESC! Ati vrut sa-i transformati in BUNICUTII SIMPATICI AI LUI GEORGE SOROS? Soros a fost zdrobit de mostenirea uriasa a PNTCD, ieri, la mitingul de prostest, pentru totdeauna. Veti afla si voi in curand. POPORUL ROMAN A AFLAT DEJA!", a scris Aurelian Pavelescu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?