Șantaj în justiție. Procurorii se înregistrează între ei. Proba este la CSM

Dosar penal după ce un inspector judiciar s-a plâns că a fost înregistrat ilegal şi apoi conversaţia privată a apărut în presă. Inspectoarea Mihaela Focică l-a reclamat la Parchetul General pe adjunctul Inspecţiei Judiciare, cel căruia, i s-a confesat în înregistrare, că ar fi fost intimidată de şefa DNA Laura Codruţa Kovesi. Procurorul cotestă și veridicitatea înregistrării. Situaţia este fără precedent în instituţia care se ocupă de verificarea activităţii instanţelor şi parchetelor din ţară şi a ajuns subiect de discuţie în CSM.

  Procurorul general Augustin Lazăr a venit la ședința Consiliului Superior al Magistraturii, unde a spus că este imperios necesar să se discute înregistrările în care inspectorul judiciar Mihaela Focică se plânge că a fost amenințată de Laura Codruța Kovesi. Lazăr susține că Inspecția Judiciară este într-o situație fără precedent, pentru că procurorii au ajuns să se înregistreze între ei.

”Este fără precedent ceea ce se întâmplă acum și trebuie să analizăm această situație în care a ajuns Inspecția Judiciară. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?