Erau fericiţi, urma nunta lor. S-au certat însă iremediabil. Cum şi-a găsit el Audi-ul A8 dimineaţă

Doi iubiţi din Serbia şi-au uimit toate rudele în momentul în care au anulat nunta cu doar o săptămână înainte de eveniment. Ea era atât de geloasă, încât credea că el o înşală cu o colegă de serviciu. Galeria Foto.În zadar a încercat bărbatul să-i explice logodnicei lui că n-are o aventură, pentru că femeia a rupt relaţia şi a anulat nunta. Cei doi foşti iubiţi locuiau în garsoniera lui, astfdel că ea era cea care trebuia să plece.

Fata şi-a luat o geantă cu haine şi a ieşit val-vârtej pe uşă. În drum spre metrou, a trecut pe lângă maşina fostului logodnic. A observat că vis-a-vis de blocul din care ieşise ea era un edificiu în reabilitare, un adevărat şantier în desfăşurare. A furat de acolo topoare şi târnăcoape, pe care, de nervi, le-a înfipt în Audi-ul fostului iubit. Apoi, s-a făcut nevăzută în noapte.

Cum arată Audi-ul bărbatului, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?