Au scăpat miraculos dintr-un accident șoc. Ieșind din mormanul de fiare au văzut o Biblie deschisă..

Arika Stovall și prietenul ei, Hanks Hunter, au supraviețuit în urma unui teribil accident rutier anul trecut. Camionul, având viteza de 75 mile la oră, s-a ciocnit de un stâlp mare de metal! Cei mai mulți dintre oameni n-ar fi supraviețuit unui asemenea accident, însă tânărul cuplu știe că cineva îi protejează…În urma accidentului, camionul lui Hunter s-a transformat într-un morman de fiare. Dar, din fericire, modul, în care camionul s-a rupt, nu le-a pus viața în pericol.

Pe contul său de Facebook, Arika a scris că nu atribuie această întâmplare norocului, ea simțea că alături de ei în acele momente era cineva, scrie Perfectmedia.info.

”Când Hunter a ieșit din mașină, eu l-am întrebat pe acel om când va veni ambulanța. Iar el mi-a răspuns: ”În curând”. El a plecat, eu am clipit, și lumina de la lanternă era pe fața mea”.

Acest accident grav s-a întâmplat din cauza vitezei sporite, și pagubele minime ar fi trebuit să fie: fracturi de oase, traume craniene și hemoragii interne. Dar Arika și Hunter erau, în mod incredibil, vii și nevătămați.

În timp ce plecau de la locul accidentului, ei au găsit o Biblie deschisă la o pagină marcată: ”Nu vă fie teamă, Iisus e cu voi”. Cuplul a înțeles că aceasta nu este o simplă întâmplare și a explicat-o cu bucurie ca fiind semnul prezenței dumnezeiești. Fiecare parte a accidentului nu s-a încheiat cu o tragedie doar datorită lui Dumnezeu. ”Domnul l-a ajutat pe Hunter să reacționeze anume așa încât, la impactul cu stâlpul, acesta să nu ne rănească pe nici unul din noi. Iar asta nu este doar o întâmplare…”

Datorită Lui, au reușit să iasă din camionul avariat, pe propriile picioare și cu zâmbetul pe față, dar nu ajutați de salvatori.

Hunter și-a împărtășit și el gândurile despre accident, pe contul său de Facebook:

”Doar datorită lui Dumnezeu, noi putem zâmbi în fața acestui morman de fiare. Și sunt bucuros că, după accident, fața ei arată mult mai bine decât a mea.

Vă mulțumim încă o dată pentru că v-ați rugat și continuați să vă rugați pentru noi, dar și pentru că duceți mai departe istoria noastră. Veți fi uimiți să aflați cât de mulți oameni au fost mișcați de această incredibilă întâmplare și câți oameni ni s-au adresat, mărturisindu-ne că acest miracol i-a ajutat să-și reînnoiască puterea credinței”.

În prezent, Arika și Hunter se află acasă, refăcându-se. Ei au într-adevăr un înger păzitor. De la acel accident, cuplul lor înflorește și a început o viață nouă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?