Au promis că îi conservă tot corpul, însă au criogenat doar capul. Ce au făcut cu restul a şocat

 
Au promis că îi conservă tot corpul, însă au criogenat doar capul. Ce au făcut cu restul
Au promis că îi conservă tot corpul, însă au criogenat doar capul. Ce au făcut cu restul

Laurence Pilgeram a murit în California, în aprilie 2015, după un infarct. Conform Science Alert, bărbatul a murit la 90 de ani şi avea o brăţară la mână ce indica faptul că trebuie conservat criogenic după moarte.Însă lucrurile nu au funcţionat conform planului. Pilgeram, fost biochimist şi specialist în psihologie, era interesat în ştiinţa îmbătrânirii. Bărbatul a murit vineri, însă compania pe care a angajat-o pentru conservare nu a putut fi contactată pe parcursul sfârşitului de săptămână.

Un reprezentant al companiei a declarat că, "deşi nu a fost realizată autopsia pentru a nu fi degradat corpul, perioada îndelungată de la moarte nu a mai permis conservarea completă a corpului". "Astfel, am apelat la separarea capului de corp", a adăugat acesta.


Conform fiului lui Pilgeram, Kurt Pilgeram, acest tip de conservare este mai ieftină şi nu ar fi trebui să aibă loc, scrie descopera.ro. Potrivit documentelor oficiale obţinute de The Telegraph, Kurt Pilgeram "a fost şocat şi oripilat" după ce a primit un pachet neaşteptat de la compania Alcor în care "erau rămăşiţele incinerate, ale tatălui său, cu excepţia capului".

Mult mai şocant este faptul că restul corpului a fost incinerat fără permisiunea membrilor familiei şi rămăşiţele au fost trimise fiului fără ca acesta să fie anunţat anterior.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?