Au intrat în camera închiriată pe Airbnb şi au avut un ŞOC: "Nimeni nu a văzut asta până acum?"

Un cuplu din statul american Indiana a călătorit în Florida luna trecută şi, după ce au închiriat o casă folosind site-ul Airbnb, au făcut o descoperire bizară: în încăperi erau camuflate camere de filmat şi microfoane. Camera şi microfonul funcţionau şi erau ascunse într-un detector de fum în dormitor şi, spre surprinderea celor doi, în sufragerie se afla un alt set, care înregistra orice mişcare a celor care închiriau casa. 

Cei doi tineri au chemat imediat poliţia, iar proprietarul locuinţei a fost arestat imediat. Se crede că bărbatul a spionat mai multe cupluri şi persoane care au închiriat locuinţa, fiind surprinse şi momente intime sau momente în care chiriaşii erau dezbrăcaţi. Bărbatul care a descoperit camera ascunsă a fost, de exemplu, filmat dezbrăcat.

Proprietarul susţine că el însuşi locuieşte acolo atunci când locuinţa nu este închiriată şi a recunoscut că a organizat petreceri sexuale, dar susţine că toţi cei filmaţi şi-au dat acordul. Poliţiştii nu cred varianta bărbatului şi spun că sunt persoane filmate datând din 2008.

Airbnb l-a banat pe proprietar de pe site. Acesta avea, în anunţul său, specificat că nu închiriază decât persoanelor de "peste 18 ani".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?