Au găsit un TREN nazist din Al II-lea Război Mondial. Au urcat la bord, au ÎNGHEŢAT.N-au mai coborât

 

Doi bărbaţi din Polonia au găsit un tren nazist din Al Doilea Război Mondial, pe o cale ferată părăsită, din apropierea oraşului Wroclaw. 

Oamenii au urcat la bord şi au rămas uluiţi. Vagoanele erau pline cu lingouri de aur, în total, aproximativ 300 de tone de aur. Pe lângă această cantitate masivă de metal preţios, bărbaţii au mai dat şi peste armament.

Bucuroşi de descoperirea lor, polonezii au început să se teamă că nu vor beneficia de nimic din această avere, după ce vor raporta totul autorităţilor. Au chemat poliţia şi istoricii prin telefon şi n-au mai coborât de la bord până n-au primit asigurări că vor primi şi ei o parte din aur.

Li s-a promis, cu acte, că vor fi recompensaţi pe măsură. Experţii au evaluat descoperirea la cel puţin 1 miliard de dolari.

Altfel, istoricii nu-şi explică dispariţia şi apariţia trenului. Se crede că mijlocul de transport "s-a făcut nevăzut" în 1945, într-un tunel din care n-a mai ieşit. Alţi cercetători consideră că, până acum, trenul a fost căutat în locuri total greşite.

Cum arată 300 de tone de aur, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?