Au furat o maşină cu remorcă, dar REGRETĂ şi acum. Descoperirea macabră pe care au făcut-o

O descoperire macabră făcută într-o remorcă pe care abia o furaseră i-ar putea face pe câţiva hoţi din statul american New Mexico să se lase de furturi. În timpul nopţii, o maşină de teren şi remorca care era ataşată de ea au fost furate de câţiva hoţi, din parcarea unui hotel din New Mexico. Proprietarii au alertat poliţia şi, câteva ore mai târziu, maşina şi remorca au fost găsite abandonate. De fapt, hoţii se opriseră şi deschiseseră remorca, iar înăuntru au făcut o descoperire macabră: un sicriu în care se afla cadavrul unui bărbat. Au fugit imediat, lăsând maşina şi remorca în urmă. 

De fapt, proprietarii, o femeie şi soţul său, transportau sicriul cu tatăl acesteia pentru a fi îngropat, lucru perfect legal, au explicat poliţiştii, spunând că femeia avea toate aprobările necesare. Trei bărbaţi au fost arestaţi, între timp, fiind bănuiţi că sunt cei care ar fi furat maşina şi remorca, scrie Albuquerque Journal.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?