Au fost salvați alți trei copii din peștera scufundată din Thailanda

 
Operațiunea de salvare a copiilor din peșteră
Operațiunea de salvare a copiilor din peșteră

Al şaselea, al şaptelea şi al optulea copil din echipa de fotbal blocată împreună cu antrenorul ei timp de peste două săptămâni într-o peşteră din nordul Thailandei au fost salvaţi, informează luni media locale, preluate de DPA.Salvatorii au început duminică misiunea de scoatere la suprafaţă a celor 12 băieţi şi a antrenorului lor, blocaţi de peste două săptămâni în subteran, în peştera din Tailanda, informează BBC. Primii patru copii au fost scoși de duminică, iar operațiunea a fost reluată luni dimineață.

Într-o transmisiune a postului local Thai PBS pot fi văzute ambulanţe şi elicoptere transportând încă trei membri ai echipei de fotbal la un spital local. În urmă cu oră, un al cincilea copil a fost salvat şi transportat la acelaşi spital.

Cei patru copii care au fost salvaţi duminică seară beneficiază în prezent de îngrijiri medicale. Încă nu au existat confirmări oficiale ale salvărilor de luni, în cea de a doua zi a operaţiunii, notează DPA.

Salvare dramatică din peștera scufundată: 4 copii au fost scoși. Operațiunea a fost suspendată

Omul care a condus operațiunile de salvare a precizat că 90 de scafandri sunt implicați, 40 din Thailanda și 50 din străinătate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?