Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după

 
Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după
Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după
Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după Au făcut amor, apoi i-a spus soției să închidă ochii și să numere până la 10. Oribil ce a făcut după

După o noapte nebună, în care au făcut dragoste cum nu mai făcuseră până atunci, soțul îi șoptește soției: "Închide ochii și numără până la 10! Am o surpriză pentru tine!" Ce a urmat depășește orice imaginație! GALERIE FOTO

Shaun May, un bărbat de 34 de ani, din Kent, Marea Britanie, a fost condamnat pentru tentativă de omor. Victimă i-a căzut propria soție, pe care a atacat-o din senin, fără milă!

La anchetă, Laura, femeia agresată, a povestit că, după ce au făcut dragoste, soțul i-a spus să se așeze în pat și să aștepte câteva secunde.


În acel moment, Laura s-a gândit că soțul îi va face surpriza mult așteptată: un cățeluș pe care și-l dorea de mult timp. În schimb, a "primit" atât de multe lovituri în zona gâtului, încât cuțitul cu care a fost atacată fără milă a rămas fără mâner. Arma s-a rupt, sub forța nebună a agresorului.

În timpul procesului, relatează presa locală, când Laura a venit în sala de judecată, Shaun s-a uitat duios la ea. Ulterior, când tânăra a început să rememoreze noaptea atacului, acesta și-a coborât privirea în pământ.

Tragedia s-a petrecut la câteva zile după ce s-au întors dintr-o vacanță în Coreea. Shaun a coborât, la un moment dat, la parter. "Mi se pare că am auzit ceva", i-a spus soției, și a rugat-o să-l aștepte nemișcată, în pat. Când s-a întors în cameră, au făcut dragoste.

Apoi, bărbatul i-a spus soției să închidă ochii și să stea nemișcată. "Am un cadou pentru tine", mi-a spus. "Apoi am simțit că-mi pune ceva pe ochi. Credeam că e un prosop. La un moment dat, a început să numere: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, apoi a luat-o de la capăt... 10, 9, 8... A ținut-o așa cam 3 minute. Niciodată nu ajungea la zero. M-am enervat și l-am oprit. I-am spus: 'Ar fi bine să-mi dai un cățeluș!'. Dar el mi-a răspuns: 'N-am niciun cățeluș!' A urmat o tăcere de mormânt, apoi, brusc, am simțit o tensiune în zona umărului. Credeam că a aruncat, cumva, cu un animal pe mine. Parcă simțeam niște gheare în zona gâtului. Am început să țip: 'Nu se poate așa ceva!' Iar el îmi tot spunea: 'Ba se poate, se poate!' Părea atât de calm...", a povestit Laura, la proces.

Când și-a dat seama ce-i făcuse soțul său, Laura s-a ridicat și s-a uitat la el, cu ultime puteri. L-a văzut stând în fața ei, cu două cuțite în mână. Amenința că se sinucide.

Ulterior, acesta a declarat, la audieri, că luase decizia halucinantă din cauza datoriilor. Intenționa să facă rost de bani de pe urma asigurării de viață.

După câteva minute, bărbatul a luat-o pe Laura și a dus-o la spital. Acolo, însă, a spus medicilor că și-a provocat singură rănile. Din fericire, medicii și-au dat seama că rănile nu puteau fi provocate de victimă, așa că au chemat poliția.

Doar un miracol a făcut ca Laura să nu moară.

Shaun și-a recunoscut, într-un final, fapta. Bărbatul a fost reținut și condamnat, ulterior, pentru tentativă de omor.

Cei doi erau împreună de 6 ani și, spune soția, "se iubeau".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Olga Khan
18 Sep 06:59
Cercetari minutioase facute la Mina Minovici au constatat ca criminalul e de origini din Caracal.
Răspunde
0 0
ANA
14 Sep 15:08
taiat nitel ... cu lama si pus SARE ... si tot asa ... o zi ... doua zile ... pana-i PAAAAAAAAAAAAAAAA
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?