Au apărut informații noi despre OZN-uri, dar nu pentru oamenii de rând

 

Probabil că ai observat în ultima perioadă că nu au mai fost atât de multe știri despre OZN-uri. Dar te-ai întrebat de ce? Adică, oare și-au dat seama în sfârșit că nu pot vedea ceva nu există sau aceste informații sunt ținute secret?

Ei bine, câțiva senatori din Statele Unite ale Americii au primit recent briefing-uri clasificate de la Pentagon, care conțin informații despre întâlniri ale oamenilor din Forțele Marine cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri).

Unul dintre acești senatori, Mark Warner, vice-președintele de la Comitetul de Inteligență al Senatului din SUA, a explicat prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt că: „piloții navali dau de interferențe inexplicabile în aer, iar aceasta este o problemă de siguranță pe care trebuie să o rezolvăm".

Informațiile despre OZN-uri care nu sunt pentru oamenii de rând

După cum știi, americanii mai mult ca orice alt popor au fost dintotdeuna fascinați de OZN-uri, însă acest interes a crescut semnificativ în 2017. Mai exact, acest an marchează și primul program lansat de Pentagon, în cadrul căruia mai mulți marinari și aviatori au fost intervievați în legătură cu obiectele misterioase văzute.

„Oficialii Forțelor Marine s-au întâlnit într-adevăr cu membrii din congres interesați și cu angajații miercuri, pentru a oferi un brief clasificat cu privire la eforturile de înțelegere și identificare ale acestor amenințări la siguranța și securitatea aviatorilor noștri", a explicat locotenentul Daniel Day. „Oficialii Forțelor Marine vor continua să îi mențină pe membrii și angajații interesați din congres informați. Luând în considerare natura clasificată a acestor discuții, nu vom comenta cu privire la informațiile specifice oferite în aceste briefing-uri".

Bineînțeles, în cazul acestui subiect părerile oamenilor sunt împărțite în două categorii: cei care cred în existența formelor de viață extratrestră și implicit a OZN-urilor și cei care nu cred.

Însă, cei care militează pentru ideea, spun că autoritățile ar trebui să ia decizii formale în privința OZN-urilor, cum ar fi cereri către Departamentul Apărării de a colecta și completa o analiză detaliată a datelor colectate de sateliți.

SursăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Amalia
27 Jun 07:20
Vorbărie fără conținut!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?