Atrage banii şi norocul în casa ta cu acest talisman cu orez! Te îmbogăţeşte rapid!

 

Talisman cu orez. Dacă ai probleme cu banii sau pur şi simplu îţi doreşti un venit suplimentar, ai la îndemână un talisman cu orez care poate face minuni pentru tine.

Talisman cu orez.  În America de Sud se "construieşte" acest taliman pentru a aduce bogăţie şi succes în viaţă oricărei persoane care îl foloseşte. Orezul este un simbol al prosperităţii în mai multe culturi din Asia şi Europa, simbolizând abundenţa. În Iran, se spune că orezul este picătură de sudoare căzută de pe chipul lui Allah.

Talisman cu orez. Pentru talisman ai nevoie de:

  • o cană de ceai
  • orez negătit
  • monede de toate felurile

Pune un strat de orez în cana cu ceai, apoi adaugă câteva monede şi acoperă-le cu şi mai mult orez. Continuă procesul până când cana este plină şi pune-o în faţa uşii sau în altarul tău spiritual. Poţi alege să o ţii la birou pentru a atrage clienţii şi pentru a creşte profitul.

Talisman cu orez. Ideea din spatele acestui talisman este că umiditatea din aer umflă orezul, iar venitul tău creşte.

Este recomandat să schimbi orezul o dată pe an.

Poţi aprinde şi o lumânare verde sau aurie lângă cană cu orez pentru a stimula şi mai mult talismanul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Marian
06 Nov 05:15
Prima dată ați specificat că avem nevoie de "o cană de ceai", iar mai apoi ați specificat să punem orezul în cană cu ceai. Deci este nevoie și de ceai? Și în cazul în care este nevoie de ceai, de care ceai să fie?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?