Atentate în Franța. ISIS a revendicat atacurile. Membrii grupării Statul Islamic fac noi amenințări

 

În scrisoarea de revendicare a atentatelor sângeroase de la Paris, membrii grupării Statul Islamic dezvăluie că a fost vorba despre opt terorişti kamikaze, care, înarmaţi, au atacat diverse puncte din inima capitalei franceze. Totodată, teroriştii îl numesc pe preşedintele Francois Hollande ,,imbecilul Franţei" şi avertizează că şi celelalte naţiuni vor deveni ţinta lor dacă îl vor denigra pe Profet.

"Acesta este doar începutul", avertizează membrii grupării Statul Islamic, într-un comunicat postat pe internet în limba franceză. În scrisoarea de revendicare, teroriştii dau detalii despre operaţiunea în care au fost implicaţi opt kamikaze.

,,Opt fraţi care purtau centuri explozive şi arme de asalt au vizat locaţii alese cu grijă din inima Parisului", se arată în comunicat. 

Gruparea teroristă care îl numeşte pe Francois Hollande imbecilul Franţei avertizează că această ţară va rămâne o ţintă a Statului islamic dacă va urma aceeaşi politică. "Parisul a tremurat sub picioarele lor, iar străzile au devenit înguste pentru ei, meritul aparţine lui Allah care i-a ajutat pe fraţii noştri să devină ceea ce sperau: adică martiri", se mai arată în comunicat. Teroriştii îşi încheie mesajul cu o ameninţare: 

,,Franţa şi cei care vor urma aceeaşi politică trebuie să ştie că rămân principalele ţinte ale Statului Islamic şi că vor continua să simtă mirosul morţii pentru că ne-au insultat Profetul şi s-au mândrit cu combaterea Islamismului în Franţa şi lovirea musulmanilor pe teritoriul Califatului cu avioanele lor (...) Atacul acesta nu este decât începutul furtunii şi un avertisment pentru cei care vor să mediteze şi să tragă învăţăminte". 

STARE DE URGENȚĂ în FRANȚA. Val de atentate, luare de ostatici. 128 de morţi, DOI ROMÂNI

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?