Atenționare înfricoșătoare făcută de Dalai Lama

 
Dalai Lama
Dalai Lama
FOTO: npr.org

Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, sa tina un discurs studentilor despre Univers si integrarea omului in acest spatiu atat de vast, Dalai Lama a abordat subiectul extraterestri. Discursul a fost unul socant, mai ales ca a venit din partea unui lider al omenirii si dupa cum bine stim personalitatile de acest calibru evita din diverse motive subiectul.

Liderul spiritual a avut ocazia sa le spuna studentilor si nu numai, ca momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul socante pentru ca le-a transmis studentilor ca trebuie sa fie pregatiti pentru clipa in care vor ajunge sa-i cunoasca pe vizitatorii din alte galaxii, potrivit efemeride.ro.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de parere Dalai Lama.


Discursul, pana la urma, a avut rolul de a sublinia faptul ca indiferent de forma fizica pe care o pot avea extraterestri, ei sunt fiinte dotate cu simturi ca si noi. Acest fapt indica si atentionarea de a-i trata cu bunatate, chiar daca ei sunt atat de diferiti. Interesant mai este faptul si ca Dalai Lama a subliniat ca acest moment va fi unul socant pentru cei mai multi dintre oameni, pentru ca forma fizica a acestor fiinte inteligente poate fi una traumatizanta.

In acest fel, putem spune ca este pentru prima data cand omenirea este pregatita pentru clipa in care viata i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea intalnire presupune responsabilitate si intr-un fel modificarea perspectivelor asupra vietii. Nimeni nu poate preciza cand se va produce aceasta intalnire. Probabil ca atunci cand omenirea va fi pregatita si aceasta pregatire presupune o sumedenie de lucruri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
4 0
MARIUS
14 Feb 23:31
EXTRATERESTREI SUNT DEJA PE PAMANT DE MII DE ANI AU AVUT BAZE SI AU COLONIZAT PAMANTUL 15.000 ANI SI 50 .000 ANI AU AVUT CIVILIZATI AICI CARE AU INFLUEINTAT CIVILIZATI DE ASTAZI CA SUMERIANS , HYPERBOREANS , EGYPT , GRECI , ETC , ISTORIA ANTICA ESTE PLINA DE RELATARI SI DOVEZI CARE ARATA CA AM FOST VIZITAT SI INFLUIENTATA DE RASE DE OAMENI MAI AVANSATI DECAT ERAM 50.OOO DE ANI ; BILLY MEIER ESTE UNICUL CARE AVUT CONTACT DIRECT CU OAMENI AVASATI NUMITMI PLEJAREN D ELA VARSAT DE 5 ANI SI CARE A FOST EDUCAT IN TAINELE UNIVERSULUI , EVOLUTIA CONSTINTEI UMANE SI ISTORIA ADEVARATA CARE ARATA INFLUIENTA CIVILIZATILOR EXT AVANSATE CARE AU AVUT O ASUPRA CIVILIZAT NOASTRE DE PANA ACUM MAI MULTE FIGU.ORG
Răspunde
3 0
MARIUS
14 Feb 23:29
EXTRATERESTREI SUNT DEJA PE PAMANT DE MII DE ANI AU AVUT BAZE SI AU COLONIZAT PAMANTUL 15.000 ANI SI 50 .000 ANI AU AVUT CIVILIZATI AICI CARE AU INFLUEINTAT CIVILIZATI DE ASTAZI CA SUMERIANS , HYPERBOREANS , EGYPT , GRECI , ETC , ISTORIA ANTICA ESTE PLINA DE RELATARI SI DOVEZI CARE ARATA CA AM FOST VIZITAT SI INFLUIENTATA DE RASE DE OAMENI MAI AVANSATI DECAT ERAM 50.OOO DE ANI ; BILLY MEIER ESTE UNICUL CARE AVUT CONTACT DIRECT CU OAMENI AVASATI NUMITMI PLEJAREN D ELA VARSAT DE 5 ANI SI CARE A FOST EDUCAT IN TAINELE UNIVERSULUI , EVOLUTIA CONSTINTEI UMANE SI ISTORIA ADEVARATA CARE ARATA INFLUIENTA CIVILIZATILOR EXT AVANSATE CARE AU AVUT O ASUPRA CIVILIZAT NOASTRE DE PANA ACUM MAI MULTE FIGU.ORG
Răspunde
3 0
SILE
08 Jan 13:31
SA CAUTATI PE YOUTUBE CE A SPUS MEDVEDEV IN PAUZA UNEI EMISIUNI JURNALISTEI, SI OMU PAREA FOARTE SERIOS IN CEEA CE A SPUS( CRED CA ANUL TRECUT A FOST INREGISTRAREA).
Răspunde
6 -4
florin butu
06 Jan 05:39
Fratilor Dumnezeu le-a creat pe toate si creeaza poate si acum cum mai spune cineva. E o copilarie sa crezi ca exista doar oamenii pe pamant. Exista extraordinar de multe dovezi chiar si pentru sceptici si nauci care sunt din pacate foarte multi . Problema lor este ca nici nu vor sa iasa din nauceala ce le conduce vietile. Adevarul se stie de multe decenii cu poze filme documente martori relatari ozn prabusite extraterestri luati ostatici,altii ne viziteaza cand vor altii locuiesc pe planeta si sunt stiuti de guvernele mari sau mai mici.Exista multe intelegeri secrete si contacte cu diverse civilizatii unele bune altele rele. Exista multe carti valoroase da trebuie ceva inteligenta si cine sa le citeasca daca multi au nivelul de manele mici bere baute barfe si altele,estia normal ca se vor indoii si de lucruri banale care altii le fac fara probleme. Cunoasterea este putere. O vreti ? Se poate chiar e necesara ca altfel nu progresam. E penibil dar asta e sunt multi in clasa mica sau la cresa aici pe planeta noastra scoala de suflete din punct de vedere spiritual. Deci cine vrea va cunoaste. Cauta si vei gasi,bate si ti se va deschide, cere si vei primi, fara acestea suntem frunza in vant deci se poate trebuie sa vrem si sa renuntam la nauceala penibila. Da e timpul ca sa stim ca oamenii traiesc pe multe planete si unii dintre extraterestrii seamana la infatisare cu noi dar la celelalte capitole si-au invatat de mult lectiile si sunt foarte avansati spiritual si tehnologic si sunt fratii nostrii mai mari care ne-au vizitat si cand eram la inceputul civilizatiei la aparitia omului . Si vin sa ne ajute dar la momentul potrivit, ma refer la cei buni caexista si cei rai. Bun aici e de stiut ca cei buni ajuta cei rai distrug. Insa totul este o lucrare de grabire a evolutiei pe pamant a oamenilor care trebuie sa cunoasca ce este bine si ce e rau si sa aleaga. Asta se intampla si acum insa la un moment al evolutiei se va trece la o scara superioara. Si nu mai e mult. Dar totul e spre bine si evolutie. Este mult de zis . Adevarul trebuie cautat cu ravna si credinta si trait caatare si nu doar discutat sau teoretizat. Toate vor fi cat sunt necesare spre evolutie insa contributia noastra este pentru a fi traite constient si a alege calea evolutiei si ai da sensul trasat de Creatorul Dumnezeu.
Răspunde
10 -6
MARIUS
05 Jan 21:04
NU EXISTA INGERI SI DEMONI ACESTE SANT ILUZII ALE CONSTINTEI UMANE SINT OBSESI DEMONICE IDOTICE CREATE DE MINTI PIRMITIVE ACUM 2000 DE ANI ; CE CE EXISTA ESTE EVOLUTIA UMANA A CONSTINTEI UMANE IN UNIVERS IN INFINIT EVOLUTIE A DIFERITELOR RASE UMANE CA GIGANTI SI PITICI , CARE AU DUS LA PERFECTIUNE TECHNOLOGI INALTE DE CALATORI SPATIALE , DIMENSIONALE SI CALAT DIFERITE TIMPURI CA SPATIU SI TIMP , PRIN PRABUSIRE SPATIU SI TIMP SI INTRARE IN HYPER SPACE SE AJUNGE LA CALATORU DE MILIARDE DE ANI LUMINA INTRO FRACTIUNE DE SECUNDA , CINE E INTERESANT POATE STUDIA CONTACT NOTES A LUI BILLY MEIER CU PLEJAREN CARE VB DESPRE STINTA LOR AVANSATA SI ALTE SUBIECTE LEGATE DE EVOLUTIA UMAN IN UNIVERS SI DE LEGILE SI RECOMADARILE CONSTINTEI UNIVERSALE CREATIA FIGU.ORG SI FUTUREOFMANKIND.CO.UK
Răspunde
13 -1
JURNALISTUL DE SERVICIU
05 Jan 19:42
Nu inteleg in ce constà aceastà ............"atentionare infricosàtoare " ,dar de la voi nu mà astept la .............minuni "dumnezeiesti " in ale scrisului.
In ceea ce priveste sosirea.......... extraterestrilor,ei sunt deja in parlamentul Romaniei,nu vedeti cà nu stiu pe ce lume tràiesc,sunt rupti de realitàtile pamàntesti,lumesti ale poporului roman.Ar fi bine sà fie ajutati sà se imbarce pentru un zbor catre alte planete,numai ..........dus.
Răspunde
5 0
INTELLIJEANS - M.K.
05 Jan 17:03
@"un terestru": 2015-2016, la O.N.U. si va asteptam cu drag, "iluminatilor"!!!
Răspunde
12 -2
Krypton
05 Jan 14:45
Are dreptate, omenirea nu este pregatita pentru o intalnire cu alta civilizatie. Iar faptul ca Dalai Lama ridica aceasta problema este intradevar tulburator pentru ca ne avertizeaza ca pe acest subiect urmeaza sa trecem, intr-un timp relativ scurt, de la mister si SF la fapte cat se poate de concrete. Printre randuri se mai poate citi si faptul ca extraterestrii pot avea aceleasi slabiciuni ca si noi in ceea ce priveste lacomia si dominatia. Fiind superiori tehnologic probabil se vor naste tensiuni care trebuiesc depasite cu intelepciune.
Astfel ca (pentru cine suporta gluma) nu ne ramane decat sa speram ca Dumnezeul nostru sa se poata intelege cu Dumnezeul lor!!!
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
7 -4
Codul de verificare e corect, softul vostru e tampit...
05 Jan 15:19
4 Este un loc unde se spune ceva de genul ca ar exista mai multe Pamanturi, in Iov. Iar Biblia nici nu spune ca nu exista extraterestrii, cum nu spune nici in ce zi vine Apocalipsa
8 -5
05 Jan 17:40
3 Ok. Deci n-ai citit despre ingeri, diavoli, heruvimi si serafimi, ori de uriasii din vechime. Astea nu sunt fiinte ori sunt tot oameni? Asta asa la o prima strigare. Dumnezeu nu are inceput e din veacul vecurilor. Oare de o eternitate Dumnezeu n-a creat nimic si apoi ne-a creat pe noi?

Sunt crestin ortodox: Ia asculta ce zice Parintele Cleopa:
ortodoxism.ro/MoiseSiCele7Ceruri.wav

Parintele Cleopa povesteste despre lumile care au fost inainte de Adam. "Ce Dumnezeu e de la Adam?.... EL nu are inceput din veac in veac!"
Si in final cand ingerul a fost intrebat daca mai sunt ceruri, acesta a raspuns: Cerurile nu au numar. Il jigniti pe Dumnezeu cand spuneti ca nu exista decat oameni. Dumneeu este un Creator ce nu are inceput si nici sfarsit. Sunt convins ca Dumnezeu a creat lumi si inainte de a noastra o sa creeze dupa, si poate si acum creeaza. Poate in alte universuri, cum si "Lumea cealalta" este un alt univers poate.
5 -3
05 Jan 17:41
3 Ok. Deci n-ai citit despre ingeri, diavoli, heruvimi si serafimi, ori de uriasii din vechime. Astea nu sunt fiinte ori sunt tot oameni? Asta asa la o prima strigare. Dumnezeu nu are inceput e din veacul vecurilor. Oare de o eternitate Dumnezeu n-a creat nimic si apoi ne-a creat pe noi?
In mandria noastra ne-am crezut centrul universului, apoi am aflat ca nu e asa. Am da dovada de mare mandrie sa credem ca suntem doar noi si Dumnezeu si eventual ingerii.
1 -2
cocorico
10 Jan 06:12
2 Ce tot citezi toti senilii?Nu poti gandi cu propria ta minte?De unde pana unde D-zeu creaza in continuare ?Deci Cleopa de dragul vremurilor moderne modifica Biblia si incearca sa le drege...poate merge si asa.

D-zeul bibliei este o imposibilitate si absurditate.Voi nu ati realizat inca ca alea sunt mituri si folclor iudaic? Daca iti spun ca vorbesc cu Zamolxe si el vorbeste cu mine ma crezi? Este acelasi lucru dar cu notiuni diferite.

Si macar Zamolxe nu a omorat si nu a instigat la omor...a fost un mosneag pasnic caruia ii placea discretia pesterii...dar yahweh al vostru importat este de o penibilitate de cea mai joasa speta...mi-ar fi si rusine sa mai citez din miturile alea barbare,sadice...etc.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?