Atenție! Se suspendă cursurile școlilor! Zonele în care elevii vor sta acasă

 

Mai multe şcoli din judeţul Maramureş vor avea cursurile suspendate, joi şi vineri, din cauza condiţiilor meteo, fiind afectaţi de această situaţie aproximativ 30.000 de elevi.

 

 


Potrivit unui comunicat al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, transmis, miercuri, orele vor fi recuperate prin decizii ale consiliilor de administraţie ale fiecărei unităţi de învăţământ.

Decizia suspendării cursurilor are la bază condiţiile meteo şi necesitatea unităţilor de învăţământ de a a deszăpezi incintele şi curţile pe care le administrează, să nu fie accidente în rândul elevilor.

„Sunt afectaţi de această situaţie aproximativ 30.000 de elevi. Orele vor fi recuperate prin stabilire de către consiliul de administraţie al fiecărei unităţi de învăţământ”, se arată în comunicatul citat.

 

SursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?