Atac devastator: Dragnea a căzut într-un delir populist, e un Viktor Orban în devenire

Liviu Dragnea a căzut într-un delir populist, este un Viktor Orban în devenire, a declarat marţi, la RFI, eurodeputatul Cătălin Ivan, membru al grupului socialist din PE, fost euriparlamentar PSD:.

 În opinia lui Cătălin Ivan, "este o continuare a delirului populist în care a căzut Liviu Dragnea. Încearcă să păcălească românii cu tot felul de teme false. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să discute cu colegii săi, fiind şi şeful Camerei Deputaţilor, despre o lege care să ajute la recuperarea averilor ilegale, provenite din bani furaţi în ultimii 20 şi ceva de ani în România. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să fie mai degrabă preocupat de stoparea corupţiei din România. Să faci o lege pentru Monica Macovei este cel puţin amuzant, hilar, dacă nu de-a dreptul jenant”.

Eurodeputatul crede că „este doar un populism ieftin, în aceeaşi încercare de a crea falşi duşmani ai ţării, ca şi statul paralel, ca şi Soros, poate-poate se sperie românii şi văd în Liviu Dragnea un salvator providenţial şi-l vor vota în continuare (...). Liviu Dragnea este un Viktor Orban în devenire,” a concluzionat Cătălin Ivan.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?