ASUS integrează Nvidia ION în sistemele din seria Eee

 
Ebox
Ebox
Ebox Monitor
PC-urile ASUS bazate pe NVIDIA ION sunt compatibile cu Windows 7, sistemul de operare ce foloseşte procesorul grafic pentru accelerarea unei serii de aplicaţii, eliberând procesorul sistemului pentru ca acesta să poată prelua alte aplicaţii.

ASUS, unul din liderii mondiali în sisteme PC OEM şi pionier pe piaţa de netbook-uri, a integrat grafica Nvidia ION în sistemele de tip netbook şi nettop PC din gamaEee.

“Noile Eee PC-uri vor redefini performanţa netbook-urilor şi nettop-urilor,” a declarat Jerry Shen, CEO ASUSTeK Computer Inc. “Ele vor oferi o experienţă HD care nu este posibilă cu chipset-urile grafice integrate actuale.”


Jon Peddie, un analist din industie, specializat în domeniul graficii pe PC, a declarat: “ASUS este lider pe piaţa PC-urilor de tip Small Form Factor, iar acest pas demonstrează că a înţeles importanţa graficii de calitate, chiar şi în segmentul netbook-urilor şi nettop-urilor. Aceste PC-uri vor “zbura” în comparaţie cu majoritatea sistemelor bazate pe procesoare Atom, deci sunt soluţii excelente.”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?