Astrele, potrivnice politicienilor. Ce se va întâmpla cu Dragnea, Tăriceanu şi Iohannis

 
Astrele, potrivnice politicienilor. Ce se va întâmpla cu Dragnea, Tăriceanu şi Iohannis 
Astrele, potrivnice politicienilor. Ce se va întâmpla cu Dragnea, Tăriceanu şi Iohannis 

Astrele nu sunt de partea celor mai importanți oameni politici din România. Asta reiese din hărțile astrale realizate de astrologul Cristina Demetrescu pentru primii trei oameni în stat: președintele Klaus Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Liviu Dragnea va rămâne fără putere, susține astrologul Cristina Demetrescu.  „În noiembrie, destinul lui părăseşte zona de putere, practic poate pierde totul. Jupiter a ieşit din zodia dumnealui, s-a încadrat pe programul de a-şi urmări scopul de a face tot felul de manevre prin care să amâne procese, să obţină timp. În primăvara anului viitor, Liviu Dragnea este din nou în flăcări din punct de vedere al justiţiei pentru că e un efect boomerang”, a spus astrologul.

În ceea ce-l privește pe Călin Popescu Tăriceanu, acesta nu are șanse să ajungă președintele României, spune astrologul. “Saturn o sa stea mai-octombrie blocat pe karma, exact pe zodia dumnealui ceea ce înseamnă pierdere pe toate planurile, deci de anul viitor va fi blocat total. Pentru Tăriceanu sunt cei mai grei ani din totdeauna”, a precizat Cristina Demetrescu.

Astrele nu sunt nici de partea președintelui Klaus Iohannis. "Dumnealui e într-o moarte obligatorie sau într-o schimbare obligatorie. Saturn în Capricorn este rău pentru toată lumea, dar în speţă pentru România”, a precizat astrologul Cristina Demetrescu.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?