Astra Bettings şi-a pierdut licenţa din cauza datoriilor la buget

 
Foto: astra-sport-bets.ro
Foto: astra-sport-bets.ro
Pariorii împătimiţi au primit joi o veste proastă. Astra Sport Bets, cel mai mare operator de pariuri şi jocuri de noroc, a anunţat că şi-a suspendat temporar activitatea de pariere şi de operare a maşinilor electronice cu câştiguri, după ce Ministerul de Finanţe nu i-a reînnoit licenţa, din cauza datoriilor la buget.


Comisia de autorizare a jocurilor de noroc din cadrul Ministerului Finanţelor Publice (MFP) a decis în 31 iulie să revoce licenţa de organizare a jocurilor de noroc a Astra Bettings, din cauza restanţelor la buget, care se ricdică la aproximativ 10 milioane de lei.

Astra Bettings era cel mai mare operator de pariuri şi jocuri de noroc de pe piaţa românească şi sponsor oficial al Ligii a II-a.


Deşi toate agenţiile şi-au suspendat activitatea, biletele câştigătoare vor putea fi încasate până luni inclusiv.

Anul trecut, Astra Bettings a afişat o pierdere de 4,6 milioane lei din activitatea de jocuri de noroc şi pariuri, potrivit cifrelor anunţate la Ministerul de Finanţe. Firma de pariuri a raportat în 2008 prima pierdere de după 2001, când a înregistrat un minus de 323.992 lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?