A început repartizarea studenţilor în cămine. Spune-ne cum arată camera ta de cămin!

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Aglomeraţie la cazare în căminele studenţeşti din Capitală. Zeci de studenţi de la Universitatea Bucureşti au venit marţi, dis-de-dimineaţă, să-şi ia în primire camerele în care vor sta anul acesta.

Spune-ne cum arată căminul în care ai fost cazat sau trimite-ne imagini cu interiorul camerelor în care ai fost repartizat.

Reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) au spus că, de la o universitate la alta, se înregistrează diferenţe semnificative la preţul regiei de cămin şi al utilităţilor oferite. "Dacă în căminele Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca, pentru o cameră cu grup sanitar inclus se plăteşte un preţ de 105 lei, în Universitatea Iaşi, pentru aceleaşi condiţii, preţul poate ajunge la 260 lei pe lună. Preţul unui loc în cămin variază între 50 şi 260 de lei pe lună, în funcţie de condiţiile de cazare (număr de locuri în cameră, locaţia grupului sanitar, conexiune la internet, cablu TV, gradul de renovare). S-a mai observat că există o insuficienţă a sălilor de lectură şi a dotărilor din oficii", potrivit ANOSR.

Trimite aici fotografiile

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?