Aspyr Media anunţă Dreamkiller. VEZI GALERIE FOTO

 
FOTO: REALITATEA.NET
FOTO: REALITATEA.NET
FOTO: REALITATEA.NET FOTO: REALITATEA.NET FOTO: REALITATEA.NET
Aspyr Media a anunţat că jocul Dreamkiller, pentru PC şi Xbox 360, se află în lucru la acelaşi studio responsabil pentru Painkiller: Overdose.
Dreamkiller este un joc produs de studioul ceh Mindware şi este programat să se lanseze în această toamnă. Mindware a mai produs un singur joc până acum intitulat Cold War.


Alice Drake este personajul principal, o psihiatră care poate intra în visele şi coşmarurile pacienţilor ei şi  unde se va lupta, folosindu-se binenţeles de un arsenal impresionant de arme şi puteri magice, pentru a învinge demonii care le bântuie somnul.
Nu sunt cunoscute prea multe detalii, producătorul făcând disponibile doar o serie de fotografii şi promisiunea că jocuri va vea 12 niveluri unice şi variate, plus foarte multe moduri de multiplayer.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?