Ashton Kutcher luptă împotriva pedofiliei. Actorul a ținut un speech emoționant la Washington

Activitatea lui Ashton Kutcher în campaniile umanitare este binecunoscută. Actorul a luat cuvântul în fața Senatului american, îndemnând către o implicare mai puternică a autorităților în lupta împotriva abuzului și exploatării sexuale asupra copiilor.Ashton Kutcher, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit cu actrița Mila Kunis și au împreună doi copii. Acesta s-a prezentat în calitate de director al organizației Thorn, care se concentrează pe dezvoltarea de software pentru a ajuta la găsirea victimelor abuzului sexual. 

La conferința de presă de miercuri din cadrul Comitetului Senatului SUA pentru Relații Externe de la Washington, acesta a declarat că „a văzut lucruri pe care nimeni nu trebuie să le vadă” și „prea mulți sunt privați de dreptul la fericire; pentru mulți, acest drept le este violat, abuzat, luat cu forța.”

Ashton Kutcher a mărturisit în fața Senatului SUA că este nevoie de o nouă tehnologie pentru a interzice site-urilor web să promoveze publicitate on line cu privire la exploatarea sexuală a minorilor. Conform statisticilor Thorn, peste 60 la sută dintre cazurile cunoscute au fost cumpărate / vândute on line

„Tehnologia poate fi folosită pentru a menține sclavia, dar poate fi folosită și în lupta împotriva ei. Nu putem construi unelte mai bune cu care să luptăm împotriva a ceea ce se întâmplă?”, a susținut starul în discursul său impresionant. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?