Armata promite o paradă EVENIMENT de 1 Decembrie

 

Aproximativ 3.500 de militari și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informații, peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, plus militari din mai multe țări aliate sau partenere vor participa la parada de 1 Decembrie, anunță un comunicat al MApN.

La defilarea ce începe la ora 11:00 vor mai lua parte peste 300 de militarii străini din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Republica Moldova, Slovacia, Turcia și Ucraina.

Înaintea paradei, la ora 8:00, va avea loc o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane și jerbe de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.

Cu ocazia Zilei Naționale, Tricolorul va fi arborat în toate instituțiile militare din țară, iar la bordul navelor maritime și fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Militarii aflați în misiune în teatrele de operații vor participa și ei la ceremonii militare și activități specifice cu ocazia Zilei Naționale, se mai spune în comunicatul Ministerului Apărării.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?