Armata a investit, în 2006, peste o sută de mii de euro în deplasările şefilor de direcţii din minister

 
Peste o sută de mii de euro au cheltuit, anul trecut, şefii din Ministerul Apărării pe deplasările în străinătate. Directorii din minister şi locţiitorii lor au plecat în 74 de deplasări - de la seminarii pe diferite probleme de apărare, până la vizite oficiale în ţări din cele mai depărtate.

Cei mai plimbaţi şefi de direcţii din Ministerul Apărării au fost, anul trecut, secretarul de stat Ioan Ion, şeful Departamentului pentru Armament, împreună cu locţiitorul său şi secretarul de stat Corneliu Dobriţoiu. Primul a călătorit în 11 misiuni de lucru, care au costat bugetul Apărării peste 30.000 de dolari. Adjunctul şefului Direcţiei pentru Armament, generalul Ion Eftimie Sandu a avut şi el 8 deplasări de aproximativ 35.000 de dolari.


În ceea ce-l priveşte pe secretarul de stat Corneliu Dobriţoiu, acesta a fost în 11 ţări şi a cheltuit în total aproximativ 17.000 de euro.

Ministerul Apărării a finanţat, anul trecut, nu mai puţin de 74 de deplasări la diferite evenimente care aveau tangenţe cu lumea militară. La acestea au participat şefii sau locţiitorii ai celor 14 direcţii din minister.

Subiecte pe aceeași temăprint


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?