Armand Goșu: ”O adevărată revoluție la Chișinău. SUA, UE și Rusia, de aceeași parte a baricadei”

 
Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc

Analistul Armand Goșu critică diplomația României pentru susținerea oligarhului moldovean Vlad Plahotniuc, în vreme ce observă ”revoluția care are loc la Chișinău” sâmbătă, prin formarea coaliției dintre socialiști și proeuropeni.  

Analistul Armand Goșu comentează ”revoluția” care are loc sâmbătă la Chișinău și observă performanța ”fără precedent” a diplomației din România.

”O ADEVĂRATĂ REVOLUȚIE ARE LOC ÎN ACESTE ORE LA CHIȘINĂU

Sunt curios ce face amb României, Daniel Ioniță, în această situație. Cred că e un coșmar pentru el. Oare înțelege ce se petrece? Caută lumină la alții... Oare-l sună pe Plaha? ... ori sună disperat la Cotroceni, după instrucțiuni de la Bogdan Aurescu.
Nu e cazul să înjurăm MAE și pentru relația cu Moldova, dosarul Republica Moldova a fost la Cotroceni, în ultimii ani. Cred că diplomația românească a reușit în R.Moldova o "performanță" fără precedent: i-a trimis de aceeași parte a baricadei pe reprezentanții SUA, UE și Rusiei. Acești trei actori majori de pe scena internațională sunt împotriva oligarului Plahotniuc, controlat de la București. Sau care controlează segmente din establishmentul românesc, mai ales din cel politic, dar nu numai. Oricum, diplomația românească (chiar dacă MAE nu e implicat!) a făcut istorie în acești ani, de gât cu Plahotniuc. Ar putea concura la premiul Nobel pentru pace. Nu cred că există alt "dosar" internațională, pe care UE, SUA și Rusia să fie de acord.
Bonusul, pe care nu doar serviciile (mai puțin SIE și SRI) îl așteaptă ci și publicul, îl reprezintă ARHIVA FOTO/VIDEO a lui Plahotniuc, în care o să apară destui actuali și foști politicieni (și nu numai) de la București, în posturi nu tocmai onorabile”, scrie Armand Goșu pe Facebook. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Anastasia
08 Jun 16:34
700 de mii de dolari, asta e suma pe care o primește socialiștii pentru a duce Moldova în răhat!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?