Arestare în cazul femeii de 26 de ani, aflată în comă, care a născut

 

Un asistent medical de la clinica Hacienda HealthCare, unde a născut o femeie aflată în comă, a fost arestat. Poliţiştii l-au găsit cu ajutorul probelor ADN, scrie The Huffington Post, preluat de Mediafax.ro.Nathan Sutherland, în vârstă de 36 de ani, este asistent medical autorizat, înregistrat la clinica Hacienda HealthCare din Phoenix. Sutherland a fost acuzat de agresiune sexuală, dar şi de abuz asupra unui adult vulnerabil.

Poliţia din Phoenix declară că suspectul a fost găsit cu ajutorul probelor ADN. Totuşi, nu este clar dacă Sutherland a fost angajat de clinică sau dacă avea un contract temporar. Acesta lucra la clinică din anul 2011, spune sergentul Tommy Thompson.

„Acesta a fost asistentul medical alocat pacientei, cel putin o parte din timp”, adaugă Thompson.

Ştirile despre arestarea suspectului vin la scurt timp după ce un medic şi-a dat demisia, iar altul a fost supendat în urma dezvăluirii cazului. Pacienta, în vârstă de 29 de ani, este nativ americană şi se află în comă de la vârsta de trei ani. Aceasta a născut un băieţel sănătos în Decembrie.

Cei doi medici s-au retras de la clinică după ce directorul centrului medical, Bill Timmons, şi-a dat demisia pe la începutul lunii ianuarie, la scurt timp după ce cazul de agresiune sexuală a fost relatat de presă.

 

Familia victimei spune că deşi se află în comă, aceasta îşi recunoaşte familia şi răspunde într-un mod limitat. Femeia se află în această stare din cauza unui incident de înec din copilărie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?